Tozkoparan İskender 18. bölüm fragmanı izle 11 Nisan 2021!

Tozkoparan İskender 18. bölüm fragmanı izlemek isteyenler merakla beklemekte. 4 Nisan 2021 akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tozkoparan İskender dizisinin yeni bölüm fragmanı tanıtımı ve özeti…

Tozkoparan İskender 17. bölüm ile TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Çağan Efe Ak ile Defne Ersen’in oynadığı Tozkoparan İskender dizisinin 18. yeni bölümü gelecek hafta 11 Nisan Pazar akşamında TRT 1’de izleyenleri ile buluşacak.

Mavi Ay bir anda ortadan kaybolan Sinan’ı aramaya kalkar ama hiçbir yerde izine rastlayamaz. İskender, arkadaşlarına Sinan’ı geri getireceğine dair bir söz vermiştir. Geçmişten günümüze geldiği için Kuzgunların yeniden ortaya çıkmasına kendisinin sebep olduğunu düşünmeye başlayan İskender de Sinan’ı ne pahasına olursa olsun bulmaya kararlıdır.

Tozkoparan İskender 18. bölüm fragmanı izle 11 Nisan 2021!

Kasırga da okçuluk karşılaşmasını kazanmanın verdiği sevinçle her yerde herkese hava atmakla meşgul durumdadır. Giovanni ile birlikte canlı yayın açan Kasırga, Mavi Ay’ı nasıl devirdiklerine dair olanları kendi açılarından abartarak anlatmaktadırlar. Diğer yandan ise Refika, sınıfta bir kopya kâğıdı bulur ve Türkçe sınavında kimin kopya çektiğini tespit etmek için hemen işe koyulur.

Elif, kopya çeken kişinin kendisi olduğunu Refika’ya itiraf eder. Ve sonunda da alacağı ceza ile yüzleşmek adına disiplin kurulunun karşısına çıkar. İskender ise süper yetenekleri sayesinde Sinan’ın yerini bulmasına rağmen her şey o kadar kolay olmayacaktır. Sinan’ın babası Nevzat, oğlunu korumak adına ise Temrenli’den ayrılmaya oldukça kararlıdır.

Tozkoparan İskender 18. bölüm fragmanı izle 11 Nisan 2021! ile ilgili etiketler Tozkoparan İskender Tozkoparan İskender 18. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.