Tövbeler Olsun 2. bölüm izle full tek parça TRT 1

Tövbeler Olsun 2. bölüm izle ile TRT 1 ekranlarında. Tövbeler Olsun 2. son bölüm full hd tek parça izle linki YouTube'de. Tövbeler Olsun 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1 ekranlarının yeni dizilerinden Tövbeler Olsun 2. bölüm ile 16 Ağustos Pazar akşamında saat 20.00’da yayında olacak. Başrollerinde Güven Kıraç ile Erkan Can’ın oynadığı Tövbeler Olsun dizisinin 1. bölümünde; Başarılı olan ancak bir o kadar da pintiliği ile tanınan Mücevher imalatçısı Namzet, başına gelen bir kaza sonrasında büyük bir değişime uğrar. Ve olaylar bunun akabinde sekteye uğrar.

TÖVBELER OLSUN 2. BÖLÜM ÖZETİ

Eski ortağı ve can dostu olan Osman’dan özür dileyen Namzet, kendisini affetmemesine rağmen asla pes etmez ve bunun için mücadelesine devam etmeye karar verir. Namzet’in en büyük destekçisi her zaman olduğu gibi yine kızı Nazmiye’dir.

Nazmiye kazadan hemen sonra babasındaki büyük değişimin farkına varan ilk insan olacaktır. İlk adım olarak da babasının kalbini kırdığı Gül’ü ikna etmeye çabalar. Latife ise bu buluşmayı öğrendikten sonra Namzet’e nasıl bir tepki vereceği merak konusudur. Peki, bu gizemli kadın kimdir?

TÖVBELER OLSUN 2. BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Tövbeler Olsun 2. bölüm izle full tek parça TRT 1 ile ilgili etiketler Tövbeler Olsun Tövbeler Olsun 2. bölüm Tövbeler Olsun son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.