The Killer filminin konusu ne, oyuncuları kimler? The Killer (2023) ne zaman ve nerede yayınlanacak?

Ünlü yönetmen David Fincher'ın yeni projesi olan The Killer ilk afişini geçtiğimiz günlerde yayınlanması ile birlikte konusu ve oyuncu kadrosu gibi detaylarının merak edilmesine neden oldu. Bu çerçevede meraklı seyirciler 'The Kiiler filminin konusu ne?' veya 'The Killer filminin oyuncuları kimler?' sorusunu araştırıyor. Peki, The Killer filminin konusu ne, oyuncuları kimler? The Killer (2023) ne zaman ve nerede yayınlanacak? İşte David Finch'in yeni filmi The Killer hakkında merak edilenler...

The Killer filminin konusu ne, oyuncuları kimler? The Killer (2023) ne zaman ve nerede yayınlanacak?

The Killer filminin konusu ne, oyuncuları kimler? The Killer (2023) ne zaman ve nerede yayınlanacak?

The Killer filminin konusu ne?

"The Killer," Andrew Kevin Walker'ın senaryosuyla David Fincher tarafından yönetilen yeni bir Amerikan psikolojik aksiyon gerilim filmidir. Film, Alexis Nolent tarafından yazılan ve Luc Jacamon tarafından resimlenen aynı adlı Fransız grafik roman serisine dayanmaktadır. 

Hikaye, soğukkanlı bir suikastçının (Michael Fassbender), bir suikast girişiminden kıl payı kurtulmasının ardından uluslararası bir insan avında işverenlerine karşı verdiği kişisel savaşı konu alıyor.

The Killer ne zaman yayınlanacak?

"The Killer"ın dünya prömiyeri 3 Eylül 2023 tarihinde Venedik Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleşecek. Film, 10 Ekim 2023 tarihinde sınırlı bir tiyatro gösterimiyle başlayacak ve 27 Kasım 2023 tarihinde Netflix üzerinden yayınlanacak.

The Killer filminin konusu ne, oyuncuları kimler? The Killer (2023) ne zaman ve nerede yayınlanacak? - Resim : 2

The Killer oyuncu kadrosu

Oyuncu kadrosunda Michael Fassbender, Arliss Howard, Charles Parnell, Kerry O'Malley, Sala Baker, Sophie Charlotte ve Tilda Swinton yer almaktadır.

The Killer ne zaman ve nerede yayınlanacak?

Kasım 2007'de, David Fincher'ın Fransız grafik romanı "The Killer"ı uyarlayacağı, senaryonun Allesandro Camon tarafından yazılacağı, Brad Pitt'in Plan B Entertainment yapım şirketinin yapımcılığını üstleneceği ve Paramount Pictures'ın dağıtımını yapacağı açıklanmıştır. Ancak 2021 yılına gelindiğinde, Fincher projesini Netflix'e taşımış, senaryoyu Andrew Kevin Walker'ın yazdığı ve başrolü Michael Fassbender'a devrettiği duyurulmuştur. Haziran ayında, Fincher'ın görüntü yönetmeni Erik Messerschmidt ile birlikte çekimlere Kasım 2021'de Paris'te başlamayı planladığı bildirilmiştir. Tilda Swinton ise Ekim ayında kadroya katılmıştır.

 

  • Dünya prömiyeri: 3 Eylül 2023, Venedik Uluslararası Film Festivali.
  • Sınırlı tiyatro gösterimi: 10 Ekim 2023.
  • Netflix yayını: 27 Kasım 2023.

 

"The Killer," David Fincher'ın, senarist Andrew Kevin Walker ile "Se7en" (1995) filmi ardından yirmi altı yıl sonra gerçekleştireceği ikinci işbirliğini işaret ediyor.

The Killer filminin konusu ne, oyuncuları kimler? The Killer (2023) ne zaman ve nerede yayınlanacak? ile ilgili etiketler Sinema Netflix
GÜNÜN VİDEOSU

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.