"Zaferin Rengi" filminden ilk fragman geldi: Fenerbahçe'nin işgal kuvvetlerine karşı aldığı şanlı zaferi anlatacak!

Fenerbahçe'nin, Milli Mücadele yıllarında işgal kuvvetlerine karşı yeşil sahada aldığı zafer olan Harrington Kupası'nın hikayesini anlatacak 'Zaferin Rengi' filminden ilk fragman geldi.

Merakla beklenen "Zaferin Rengi"nden ilk fragman yayınlandı. 1918-1923 yılları arasında yaşanmış gerçek olaylara dayanan film, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu’da başlatılan milli mücadelenin, işgal altındaki İstanbul’da büyümesini ve futbol zaferleriyle kenetlenip, moral bulan Türk halkının bağımsızlık için direnişini konu alıyor.

Türk spor tarihine damgasını vurmuş en önemli futbol başarılarımızdan biri olan Harington Kupası’yla final yapacak olan film, 16 Şubat’ta sinemalarda izleyici ile buluşacak

Filmden ilk fragman yayınlandı:

"Zaferin Rengi" filminden ilk fragman geldi: Fenerbahçe'nin işgal kuvvetlerine karşı aldığı şanlı zaferi anlatacak! ile ilgili etiketler Fenerbahçe film Zaferin Rengi filmi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.