Kül filminin konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak?

Uzun süredir merakla beklenen Ay Yapım imzalı "Kül" filmi için heyecan dorukta. Gökçe (Funda Eryiğit) ve eşi Kenan (Mehmet Günsur), hayatlarına dokunan bir kitapla karşılaşarak değişen bir çifti canlandıracaklar. Erdem Tepegöz'ün yönetmenliğini üstlendiği, Erdi Işık'ın senaryosunu yazdığı film, Netflix platformunda izleyiciyle buluşacak. Bu çerçevede filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Peki, Kül filminin konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak? İşte, Kül filmi ayrıntıları...

Uzun bir süredir beklenen "Kül" filmi, Ay Yapım imzasıyla nihayet seyirciyle buluşmak için gün sayıyor. Funda Eryiğit ve Mehmet Günsur'un başrollerini üstlendiği film, Gökçe ve Kenan adlı bir çiftin hayatını değiştiren bir kitapla tanışmalarını konu alacak. Yönetmen koltuğunda Erdem Tepegöz'ün oturduğu, senaryosunu ise Erdi Işık'ın yazdığı bu yapıt, izleyicilerle Netflix platformunda buluşacak. Film hakkında merak edilen konu ve oyuncu detaylarıyla ilgili sorular ise hala cevapsız durumda. Peki, Kül filminin konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak? İşte, Kül filmi hakkında merak edilenler...

Kül filminin konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak?

KÜL FİLMİNİN KONUSU NE?

Ay Yapım tarafından üretilen film, başlangıçta mükemmel bir yaşama sahip olan evli bir çiftin hayatının, gizemli bir kitapla ani bir dönüşüm geçirmesini konu alıyor. Gökçe, eşi Kenan'ın yayınevine gönderilen kitaplardan biri olan "Kül"ü keşfettiğinde, kendisini bu büyülü hikayenin peşine düşerken ve gizemli bir adamla fırtınalı bir ilişkinin içinde bulur.

Gökçe, eşi Kenan'ın sahibi olduğu yayınevinde rastladığı Kül kitabının hikayesinde kendi yaşamındaki kaybolan heyecanı bulur. Gizemli bir adam olan Alperen Duymaz'ın hikayesiyle karşılaşan çift, uzun zamandır hissedemedikleri duyguları tekrar yaşamaya başlar. Ancak bu gizemli hikaye, Gökçe ile Kenan'ın mutlu aile tablosunu kısa sürede paramparça eder.

KÜL FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Ay Yapım imzalı "Kül" filminde başrolleri paylaşan isimler arasında Funda Eryiğit, Alperen Duymaz, Mehmet Günsur ve Gökçe Eyüboğlu bulunuyor.

KÜL FİLMİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

"Kül" filmi, merakla beklenen yayın tarihini duyurdu. 9 Şubat 2024 tarihinde Netflix platformunda izleyicilerle buluşacak olan film, dramatik ve gizem dolu bir hikayeyi seyirciyle buluşturacak.

Kül filminin konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler film
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.