İstanbul İçin Son Çağrı'nın konusu ne, oyuncuları kimler? İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman yayınlanacak? İstanbul İçin Son Çağrı nereden izlenir?

Netflix, Türkiye'nin önde gelen dijital medya platformlarından biri olarak, yerel içerikleriyle büyük beğeni toplamaya devam ediyor. Netflix'in yayınlayacağı son yerli yapım İstanbul İçin Son Çağrı'nın ne zaman yayınlanacağı ve oyuncuları merak ediliyor. Peki, İstanbul İçin Son Çağrı'nın konusu ne, oyuncuları kimler? İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman yayınlanacak? İstanbul İçin Son Çağrı nereden izlenir? İşte İstanbul İçin Son Çağrı hakkında merak edilenler...

İstanbul İçin Son Çağrı, Gönenç Uyanık'ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosunu Nuran Evren Şit'in yazdığı ve başrollerinde ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat'in yer aldığı film, izleyicilerin merakla beklediği bir yapım haline geldi. Bu çerçevede, dizinin konusu ve nerede yayınlanacağı merak ediliyor. Peki, İstanbul İçin Son Çağrı'nın konusu ne, oyuncuları kimler? İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman yayınlanacak? İstanbul İçin Son Çağrı nereden izlenir? 

İstanbul İçin Son Çağrı'nın konusu ne, oyuncuları kimler? İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman yayınlanacak? İstanbul İçin Son Çağrı nereden izlenir?

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI FİLMİNİN KONUSU NE?

"Last Call For İstanbul" (İstanbul İçin Son Çağrı), Mehmet ve Serin adlı karakterlerin İstanbul'daki rutin yaşantılarından uzakta, New York'ta havaalanında beklenmedik bir şekilde karşılaşmalarını konu alıyor. Bu tesadüfi buluşma, ikiliyi içine çekilecekleri bir maceraya sürüklerken, filmde heyecan, romantizm ve sürpriz dolu anlar izleyiciyi bekliyor.

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI OYUNCULARI KİMLER?

Film, Türkiye'nin sevilen ve deneyimli oyuncularını bir araya getiriyor. Başrollerde yer alan isimler şu şekilde:

  • Beren Saat - Serin
  • Kıvanç Tatlıtuğ - Mehmet
  • Senan Kara - Psikolog

 

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI NE ZAMAN YAYINLANACAK, NEREDEN İZLENİR?

İstanbul İçin Son Çağrı, 24 Kasım tarihinde Netflix platformunda izleyiciyle buluşacak. Türkiye'nin dışında birçok ülkede de aynı tarihte yayınlanacak olan film, uluslararası izleyici kitlesiyle de buluşacak.

İSTANBUL İÇİN SON ÇAĞRI SENARİSTİ KİM?

Film, Türk sinemasının ve dizi sektörünün önemli isimlerini bir araya getirerek, kaliteli bir yapım olma özelliği taşıyor. Gönenç Uyanık'ın yönetmenliğinde çekilen film, Nuran Evren Şit'in başarılı senaryosuyla dikkat çekiyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in uzun bir aradan sonra bir araya gelmeleri, projeye olan ilgiyi arttırıyor.

İstanbul İçin Son Çağrı'nın konusu ne, oyuncuları kimler? İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman yayınlanacak? İstanbul İçin Son Çağrı nereden izlenir? ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Beren Saat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.