Tehlikeli Görev (The Doorman) konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

2020 yılında vizyona giren Tehlikeli Görev filminin konusu ve oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından merak edilerek araştırılmaktadır. Başrollerini Jean Reno’nun yanı sıra Aksel Hennie ve Ruby Rose isimlerinin paylaştığı Tehlikeli Görev filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar...

Aksiyon, drama ve gerilimin bir arada olduğu, sinama severlere eşsiz bir film izleme keyfi sunan 'Tehlikeli Görev' filmi izleyiciler tarafından merak edilmektedir. Başrolde Jean Reno’nun yanı sıra Aksel Hennie ve Ruby Rose isimleri yer almaktadır.  Filmin yönetmen koltuğunda Ryuhei Kitamura oturuyor. Yapımın senarist ekibinde ise Lior Chefetz, Joe Swanson ve Devon Rose bulunmaktadır.

Tehlikeli Görev (The Doorman) konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

TEHLİKELİ GÖREV (THE DOORMAN) KONUSU 

Ali genç ve kendinden emin bir askerken başına gelen talihsiz bir olay sonucunda askerlik görevini bırakıp sıradan insanlar gibi çalışmak zorunda kalmıştır. Genç kadın bu yeni ve sıradan hayatına devam edebilmek için kendisine büyük ve tadilat gören bir binada kapıcılık görevi bulur. Fakat Ali binaya geldiğinde ölmüş kız kardeşinin hem kocasının hem de çocuklarının binanın onuncu katında olduklarını öğrenir. Onların yakında bu binadan taşınacağını ancak tatil zamanı olduğu için ve yakında taşınacakları için diğer kat sakinleri gibi binayı hemen terk etmediklerini öğrenir. Ancak binada onlar dışında bir de yaşlı bir çift kalmıştır yani bina da iki daire dışında başka hiç kimse yoktur.

Bu sırada yaklaşan Paskalya tatili nedeni ile tadilat işçileri de tatile çıkınca bina da iki dairenin dışında kalan tek kişi Ali olmuştur. Ali yeğenlerini gördüğüne sevinir ve kapıcılık işini öğrenmeye başlar. Fakat her şey sakin bir şekilde ilerlerken aniden yaşlı çiftin evine bir grup adam girer ve evi darma dağın ederler. Evde aradıklarını bulamayan hırsızlar çaresizlik içinde yaşlı çiftleri tehdit ettiklerinde aslında yanlış eve girdiklerini de anlarlar. Yaşlı çift onlara aradıkları dairenin Ali’nin yeğenlerinin kaldığı daire olduğunu söylerler. Hırsızlar ise vakit kaybetmeden bu daireye girer ve çocukları korkutmaya başlarlar. Olan biteni öğrenen Ali ise kız kardeşinin yadigârı yeğenlerini korumak için yeniden bir asker gibi düşünmek zorundadır.

TEHLİKELİ GÖREV (THE DOORMAN) OYUNCU KADROSU

Ruby Rose -(Ali)
Jean Reno -(Victor Dubois)
Aksel Hennie -(Borz)
Rubert Evans -(Jon Stanton)
Julian Feder -(Max)
David Sakurai -(Andre)
Louis Mandylor -(Martinez)
Hideaki Ito -(Leo)

Tehlikeli Görev (The Doorman) konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler Tehlikeli Görev filmi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.