Bu hafta vizyona girecek filmler neler? Vizyondaki filmler 3-10 Kasım

Vizyondaki filmler! Sinema tutkunları için heyecan verici bir hafta daha başlıyor. Bu hafta vizyona girecek olan 5 film arasında korku, gerilim, dram türlerinden birçok seçenek bulunuyor. Peki, bu hafta vizyonda hangi filmler var? Vizyona girecek filmler neler? Bu hafta vizyondaki filmler neler? İşte, 3-10 Kasım 2023 tarihleri arasında vizyona girecek olan filmler...

Kasım ayı geldi ve sinema tutkunlarını heyecanlandıracak bir dizi yeni film vizyona girmeye hazırlanıyor. Gerilim, dram, animasyon ve korku gibi farklı türlerdeki yapımlar, bu ay izleyicilerle buluşacak. İşte 2023 Kasım ayında vizyona girecek filmler...

Atatürk 1881 - 1919

Başroller: Aras Bulut İynemli, Songül Öden, Sarp Akkaya, Esra Bilgiç, Mehmet Günsür

Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin

Film Hakkında: Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının belirli bir dönemini konu alan bu yapım, Milli Mücadele'nin lideri olmaya giden yolda yaşananları anlatıyor.

 

Bir Düşüşün Anatomisi

Başroller: Sandra Hüller, Samuel Theis, Swann Arlaud

Yönetmen: Justine Triet

Film Hakkında: Bu psikolojik gerilim filmi, bir kadının kocasının ölümüne karıştığı bir mahkeme sürecini ele alıyor ve ilişkilerin karmaşıklığını gözler önüne seriyor.

 

Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece

Başroller: Josh Hutcherson, Matthew Lillard, Elizabeth Lail

Yönetmen: Emma Tammi

Film Hakkında: Sorunlu bir güvenlik görevlisi, Freddy Fazbear'ın Pizza Dükkanı'nda beş gece boyunca yaşadığı korku dolu deneyimi anlatan bir korku filmi.

 

Taylor Swift: The Eras Tour

Yönetmen: Sam Wrench

Film Hakkında: Ünlü şarkıcı Taylor Swift'in müzik kariyerinin bir yolculuğunu sunan bu müzikal film, The Eras Tour'un sinematik deneyimini izleyiciyle buluşturuyor.

 

Yüz Yüze

Başroller: Mohamed Mamdouh, Amina Khalil, Mohamed Shahin

Yönetmen: Waleed El Halfawy

Film Hakkında: Evliliklerinde sorunlar yaşayan bir çift, ailelerini sorunlarının çözümüne dahil etmeye karar verir, bu da beklenmedik olaylara yol açar.

 

Zir-i Cin 2

Yönetmen: Burak Küçük

Film Hakkında: Bu yerli korku filmi, bir köyde meydana geldiği iddia edilen cin vakalarını araştırmak için yola çıkan bir gencin tanıklık ettiği olayları konu alıyor.

Bu hafta vizyona girecek filmler neler? Vizyondaki filmler 3-10 Kasım ile ilgili etiketler film Sinema
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.