"Aşk Mevsimi" filmi galası yapıldı! Aşk Mevsimi ne zaman vizyona girecek? Aşk Mevsimi filminin konusu ne?

Aşk Mevsimi filmi için heyecan dorukta. Galası yapılan Aşk Mevsimi filmi ne zaman gösterime girecek? Filmin yayın tarihi yayınlandı mı?

Vizyona girmesi beklenen romantik film "Aşk Mevsimi" fragmanı ile seyircileri meraklandırdı. Peki Aşk Mevsimi filminin konusu ne?

FİLMİN GALASI YAPILDI

Yapımcılığını ve yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği "Aşk Mevsimi" filminin galası TİM Maslak Show Center'da gerçekleştirildi. Galaya filmin oyuncuları katıldı.

"Aşk Mevsimi" filmi galası yapıldı! Aşk Mevsimi ne zaman vizyona girecek? Aşk Mevsimi filminin konusu ne?

Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu'nun başrollerini paylaştığı Sugarworkz yapımı " Aşk Mevsimi" filmi, sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Film, Şirin ve Ali'nin Bozcaada’dan İstanbul’a uzanan aşk hikayesini temel alıyor. Ancak ikisinin duyduğu aşk, zamanın cilvesiyle bir türlü aynı ana denk gelmez.

Senaryosu Ali Tanrıverdi ile Murat Şeker'in birlikte kaleme aldığı "Aşk Mevsimi," 2 Şubat tarihinde izleyiciyle buluşacak. Filmin, romantik ve duygusal atmosferiyle dikkat çekmesi beklenirken, Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu'nun oyunculuk performansları da merakla bekleniyor.

"Aşk Mevsimi" filmi galası yapıldı! Aşk Mevsimi ne zaman vizyona girecek? Aşk Mevsimi filminin konusu ne? ile ilgili etiketler Aşk Mevsimi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.