Synthetix Network Token nedir?

Kripto para piyasasıyla ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede, Synthetix Network Token ise en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki, Synthetix Network Token nedir? Ayrıntılar haberimizde...

Hayatımızın her geçen gün vazgeçilmez bir parçası haline gelen kripto paralarla ilgili araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu konuda, "Synthetix Network Token nedir?" sorusu ise arama motorlarında en çok sorgulanan konular arasında yer alıyor. Detaylar haberimizde... 

Synthetix Network Token nedir?

SYNTHETIX NETWORK TOKEN NEDİR?

Synthetix, çok çeşitli kripto ve kripto dışı varlıklara zincir üzerinde maruz kalma sağlayan merkezi olmayan bir finans ( DeFi ) protokolüdür. Protokol, Ethereum ( ETH ) blok zincirine dayalıdır ve kullanıcılara oldukça likit sentetik varlıklara (synths) erişim sağlar. Synth'ler, birinin varlığı doğrudan elinde tutmasına gerek kalmadan dayanak varlığın getirilerini izler ve sağlar.

Platform, daha sağlam bir finansal piyasaya erişim sağlayarak, blockchain dışı varlıkları tanıtarak kripto para birimi alanını genişletmeyi amaçlıyor.

Synthetix, merkezi olmayan bir değişim ( DEX ) ve sentetik varlıklar için bir platformdur. Protokol, dayanak varlığı tutmak zorunda kalmadan kullanıcıları temel varlıklara synth'ler aracılığıyla gösterecek şekilde tasarlanmıştır.

Tohum turu ve jeton satış aşamalarında, Synthetix 60 milyondan fazla jeton sattı ve 30 milyon dolar toplamayı başardı. ICO sırasında dağıtılan toplam 100.000.000 jetonun %20'si ekip ve danışmanlara, %3'ü ödül ve pazarlama teşviklerine, %5'i ortaklık teşviklerine ve %12'si vakfa tahsis edildi.

 

 

Synthetix Network Token nedir? ile ilgili etiketler Synthetix Token
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.