Süslü Korkuluk'ta Çağatay Ulusoy'un partneri belli oldu mu?

Bir süredir ekranlardan uzakta olan 31 yaşındaki oyuncu Çağatay Ulusoy tv8 ekranlarında yayınlanacak olan Süslü Korkuluk dizisiyle yeniden izleyici karşısında çıkmaya hazırlanıyor. İlk fragmanı yayınlanan dizide Ulusoy'un partnerinin Alina Boz olacağı iddia edilmişti. Ancak iddialar asılsız çıktı. İşte Süslü Korkuluk'tan ilk görüntüler ve dizinin detayları...

Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı tv8'in yeni dizisi Süslü Korkuluk'un ilk tanıtımı yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda, Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi için imaj değişikliğine gittiği görüldü.

Süslü Korkuluk'ta Çağatay Ulusoy'un partneri belli oldu mu?

Dizide Çağatay Ulsuoy'un başrolü, AŞK101 ve Maraşlı dizileriyle yıldızı parlayan yetenekli 23 yaşındaki oyuncu Alina Boz ile paylaşacağı iddia edildi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Çağatay Ulusoy'un Süslü Korkuluk dizisindeki partneri henüz belli olmadı.

Süslü Korkuluk'ta Çağatay Ulusoy'un partneri belli oldu mu?

Son olarak BluTV'de yayınlanan "Yeşilçam" dizisinde yer alan oyuncu Çağatay Ulusoy'un bölüm başı 450 bin TL alacağı da iddia edildi. Dizinin ise Şubat ayında yayına girmesi planlanıyor.

Süslü Korkuluk'ta Çağatay Ulusoy'un partneri belli oldu mu?


SÜSLÜ KORKULUK DİZİSİNİN KONUSU NE?

Süslü Korkuluk, OGM Pictures imzalı, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği, başrolünde Çağatay Ulusoy'un olduğu, yakında TV8'de yayınlanmaya başlayacak olan Türk televizyon dizisidir. Dizinin yayınlanan tanıtımında başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy'un bir dikiş makinasında tarla korkuluğu için giysi diktiği göze çarptı. Ancak dizinin konusuna ilişkin henüz detaylı bir bilgi bulunmuyor.

 

Süslü Korkuluk'ta Çağatay Ulusoy'un partneri belli oldu mu? ile ilgili etiketler Çağatay Ulusoy Alina Boz Süslü Korkuluk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.