Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı? 12 Şubat Survivor Haftanın İlk Eleme Adayı Belli Oldu!

Survivor 2022'de yeni haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Bilindiği gibi cumartesi, Pazar, Pazartesi ve Salı günleri oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası eleme adayları da belli oluyor. Peki 12 Şubat dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 1. eleme adayı kim oldu? İşte detaylar...

Ekranların en çok takip edilen yarışması Survivor 2022'de 5. haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarını karşı karşıya getiren mücadelelerde hırs ve azim benchte yaşananlar, kavgalar ve tartışmalar All Star 2022'ye damga vuruyor.

Survivor 12 Şubat Okunulmazlığı Kim Kazandı?

Parkurda yaşanan kıran kırana mücadeler sonrası 12 Şubat Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler oldu. Oyunu kaybeden takım içerisinden haftanın ilk eleme adayı da belli olacak.

Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı? 12 Şubat Survivor Haftanın İlk Eleme Adayı Belli Oldu!

Survivor 1. eleme adayı kim oldu?

2022 Survivor'da eleme adayları dokunulmazlık oyunları sonrası belli oluyor. Haftanın ilk eleme adayı Gönüllüler takımından Evrim oldu.

Survivor 12 Şubat 1 eleme adayı belli olduğunda haberimizdeki yerini alacaktır.

Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı? 12 Şubat Survivor Haftanın İlk Eleme Adayı Belli Oldu! ile ilgili etiketler Survivor dokunulmazlık kim kazandı eleme adayı kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.