Kızıl Goncalar dizisinde şok gelişme! Cüneyd'in babası Mürşid Efendi kadroya dahil olacak...

Kızıl Goncalar dizisi için iddialar gündeme geldi. Cüneyd'in babası Mürşid Efendi olarak dizi kadrosuna yeni bir isim dahil olacak. Diziye Melisa Doğu dahil olmuştu. Şimdilerde sezon finali için hazırlanan diziye bomba bir isim dahil olacak. Diziye dahil olacak kişinin Efendi Hazretleri'ni canlandıracağı tahmin ediliyor. Peki, diziye bu rolle hangi isim dahil olacak?

Kızıl Goncalar dizisi şüphesiz bu sezonun en çok konuşulan dizilerinden biri oldu. Dizi hem oyuncuları hem de karakterleri ile dikkat çekiyor.Tarikatlar tarafından eleştirilen Kızıl Goncalar dizisi kadrosu genişliyor. Fani olarak adlandırılan kişilerin yer aldığı diziye Cüneyd'in babası olarak dengeleri değiştirecek bir ismin dahil olacağı konuşuluyor.

DİZİYE HANGİ İSİM DAHİL OLACAK?

Necati Şahin’in ise yazdığı dizinin kadrosuna Fani tarikatında tüm dengeleri değiştirecek bir karakter gelecek. 20. bölümde sezon arası vermesi planlanan diziye Cüneyd’in (Mert Yazıcıoğlu) babası geliyor. Rol için görüşmeler devam ediyor. Oyuncunun karakter için sakal uzatması gerektiği için oyuncu arayışı erken başladı.

Kızıl Goncalar dizisinde şok gelişme! Cüneyd'in babası Mürşid Efendi kadroya dahil olacak... ile ilgili etiketler Kızıl Goncalar Mert Yazıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.