Bu nasıl 23 Nisan kutlaması! Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı...

Tokat'ta 23 Nisan kutlamaları sırasında 4 erkek öğrenciye etek giydirip peçe taktıran okul yönetimi ve programı düzenleyen öğretmenler hakkında soruşturma başlatıldı.

Tokat'ın Reşadiye ilçesi Bereketli beldesindeki Bereketli İlkokulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda düzenlenen kutlama programında, ‘Hababam Sınıfı Sınıfta kaldı' filmindeki sahneyi canlandırmak için 4 erkek öğrenci etek giyip, peçe takarak oynadı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Program sonrası görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü, okul idaresi ve programı düzenleyen öğretmenler hakkında idari soruşturma başlattı

Bu nasıl 23 Nisan kutlaması! Erkek öğrencileri etek giydirip oynattılar! Soruşturma başlatıldı... ile ilgili etiketler Tokat 23 Nisan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.