Şahane Hayatım dizisinde eski dostlardan büyük hamle! Şebnem ve Didem artık düşman! "Yokluğunu satın almak için ne kadar istiyorsun?"

Şahane Hayatım dizisi yeni bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. Şahane Hayatım, 2 sezon boyunca izleyicileri ekrana bağlayan, aşk, ihanet, intikam ve aile gibi temaları işleyen bir dizi. Dizinin son bölümünde ihanetler ifşa olmuştu. Yeni bölümde de ihanetleri ortaya çıkan Didem ve Onur'un Şebnem ve aile ile restleşmesi konu alınmış.

Şahane Hayatım dizisinde Onur ve Melisa'nın düğünü sürprizler ile geldi. Melisa bu ihanetlerin ardından Ahmet ile düğünü terk etti. 

Onur'la görüntüleri ifşa olan Didem, Şebnem ve Melisa'ya karşı intikam peşine düştü. Sosyal medyada Şebnem ve Melisa'yı hedef alan bir video paylaşır ve büyük yankı uyandırdı. Şebnem, Didem'i en hassas noktasından vurmaya karar verdi ve Mange'yi ondan geri alır. Onur ise Didem'le görüntülerini çeken Ahmet'i tuzağa düşürdü. Köşeye sıkışan Ahmet, Mesut'tan yardım istedi.

DİDEM ÖFKEDEN DELİYE DÖNDÜ

Mange'yi kaybeden Didem öfkeden deliye döner ve Şebnem'in evini alması için Onur'a baskı kurar. Çaresiz kalan Şebnem'e yine en büyük desteği Mesut verdi. Şebnem ve Melisa, Didem'e karşı birlikte savaşmaya devam ediyor. Dizinin final sahnesinde Şebnem ve Melisa, Didem'e karşı zafer kazanmış ve yeni bir hayata başlamaya hazır görünürler.

Şahane Hayatım dizisinde eski dostlardan büyük hamle! Şebnem ve Didem artık düşman! "Yokluğunu satın almak için ne kadar istiyorsun?" ile ilgili etiketler Şahane Hayatım Hilal Altınbilek Yiğit Özşener
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.