Yetkisiz Bir Hayat dizisi iptal mi edildi, yayınlanacak mı, nerede yayınlanacak?

Tv8, yeni yayın dönemi için büyük umutlarla hazırlıklarına başladığı Yetkisiz Bir Hayat dizisini önce erteleyip ardından tamamen iptal etti. Ünlü kanal, başrolünde Türk oyuncu Bülent İnal'ın yer alacağı heyecanla beklenen yapıma ilişkin beklenmedik bir karar aldı. Peki, Yetkisiz Bir Hayat dizisi iptal mi edildi, yayınlanacak mı, nerede yayınlanacak? İşte detaylar...

Tv8, yeni yayın dönemi için büyük umutlarla hazırlıklarına başladığı Yetkisiz Bir Hayat dizisini önce erteleyip ardından tamamen iptal etti. Kanalın ünlü yapımlarından biri olarak beklenen ve başrolünde Türk oyuncu Bülent İnal'ın yer alacağı heyecanla beklenen yapım, beklenmedik bir kararla karşılaştı. Peki, Yetkisiz Bir Hayat dizisi iptal mi edildi, yayınlanacak mı, nerede yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Yetkisiz Bir Hayat dizisi iptal mi edildi, yayınlanacak mı, nerede yayınlanacak?

YETKİSİZ BİR HAYAT DİZİSİ İPTAL Mİ EDİLDİ?

Tv8'in yeni sezonunda seyircilerle buluşturmayı planladığı dizi, senarist Gökhan Horzum'un kaleme aldığı ve İnal'ın başrolünde yer alacağı "Yetkisiz Bir Hayat" idi. Ancak, projenin çekimine geçmeden önce alınan bir kararla ertelendiği duyurulmuştu.

YETKİSİZ BİR HAYAT DİZİSİ YAYINLANACAK MI, NEDEN YAYINLANMAYACAK?

Fakat son gelişmelere göre, dizi tamamen iptal edildi. Bu kararın arkasında ise Netflix ile yaşanan telif sorununun yattığı belirtiliyor. "Yetkisiz Bir Hayat", Netflix'te büyük ses getiren İspanyol suç draması "Unauthorized Living"den uyarlanmıştı ve bu durumun telif haklarıyla ilgili bazı sorunlar doğurduğu ortaya çıktı. Tv8, bu sorunları çözme konusunda başarılı olamayınca projeden vazgeçti.

Yetkisiz Bir Hayat dizisi iptal mi edildi, yayınlanacak mı, nerede yayınlanacak? ile ilgili etiketler TV8
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.