Yalı Çapkını dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Seyran'ın hali yürekleri yaktı! Ferit'in feryadı damga vurdu...

Seyran, Ferit'i görmeye gittiğinde pusuya düşürülüyor ve kaçırılıyor. Bu olay, Ferit ve Orhan'ı harekete geçirir. Her ikisi de Seyran'ı bulmak için canhıraş bir mücadeleye girişirler.

Seyran'ı bulan Ferit onu hastaneye taşır. Şehmuz ve İfakat'ın yaptıkları kötülükler ortaya çıkar. Bu durum ailenin tepkisini çeker ve ikili evden dışarı atılır.

YENİ BİR KARAKTER GELİYOR

Fragmanda yeni bir karakter de görülüyor. Bu karakterin kim olduğu ve hikayede nasıl bir rol oynayacağı henüz belli değil.

GERİLİM DOLU BÖLÜM GELİYOR

Fragmanın sonu oldukça gerilim dolu. Seyran'ın nerede olduğu ve kimler tarafından kaçırıldığı hala bilinmiyor. Korhan ve Fuat, Seyran'ı bulmak için var gücüyle çalışıyor.

Yalı Çapkını'nın 67. bölümü 25 Nisan 2024 tarihinde Star TV'de yayınlanacak.İşte o fragman...

Yalı Çapkını dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Seyran'ın hali yürekleri yaktı! Ferit'in feryadı damga vurdu... ile ilgili etiketler Fragman Yalı Çapkını
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.