Spor spikeri Hande Sarıoğlu dansıyla gündem oldu!

Habertürk ekranlarının sevilen spor spikeri 32 yaşındaki Hande Sarıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da sık sık konuşuluyor. En son Instagram hesabı üzerinden dans ettiği anları takipçileriyle paylaşan başarılı spikeri Sarıoğlu, kıvrak vücut hareketleriyle adeta dansözlere taş çıkarttı.

Geçtiğimiz aylarda 32 yaşına giren Habertürk ekranlarının başarılı ve güzel spikeri Hande Sarıoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden özel hayatına yönelik yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. 

YÜZÜNÜ PEÇEYLE KAPADI, MEZDEKE DANSI YAPTI

Televizyon ekranlarının dışında, evindeki doğal halini de Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Sarıoğlu şimdi de, yüzünü peçe ile kapatarak dans ettiği anları paylaştı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Yaptığı mezdeke dansıyla herkesi şoke eden ünlü isim, oldukça esnek ve kıvrak vücut hareketleriyle de ilgi çekti. Sarıoğlu'nun söz konusu dans videosu, kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem olarak en çok konuşulan konular arasına girdi. 

Yapılan haberlerin ardından Hande Sarıoğlu'nun özel hayatı ve kariyeri en çok araştırılan konular arasına girdi. İşte Sarıoğlu'nun hayatı hakkında bazı detaylar:

Spor spikeri Hande Sarıoğlu dansıyla gündem oldu!

EDEBİYAT BÖLÜMÜNDEN MEZUN OLDU

Hande Sarıoğlu, 19 Eylül 1988 tarihinde Düzce’de dünyaya geldi. İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu.

AŞK-I MEMNU'DA ROL ALDI

Halid Ziya Uşaklıgil’in eserinden uyarlanan, bir döneme damga vuran, başrollerinde Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nebahat Çehre, Zerrin Tekindor, Nur Fettahoğlu’nun oynadığı “Aşk-ı Memnu” dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı.
Hande Sarıoğlu, 2010 yılında Star TV'de Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında yer aldı.

2011 yılında “Pasaport” Adlı bir yarışma programını Ümit Erdim ile birlikte sundu. Daha sonra Fox TV’de “Kaç Para Kaç” programını çekti. Şubat 2016 ayında TV8’de başlayan ve Sunuculuğunu Hande Sarıoğlu’nun yaptığı “Böyle Çok Daha Güzelsin” adlı programda Alp Kavasoğlu ve Sema Çelebi birlikte jüri üyeliği yaptı.

Daha sonra 2017 Ağustos ayından itibaren Tivibu Spor'da görev alan Hande Sarıoğlu, 13 Mayıs 2019 tarihinden itibaren Habertürk TV ekranlarında yer almaya başladı

Spor spikeri Hande Sarıoğlu dansıyla gündem oldu! ile ilgili etiketler Habertürk dans Hande sarıoğlu mezdeke

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.