Son Yaz 16. bölüm fragmanı!

Son Yaz 16. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 9 Nisan 2021 akşamı Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Ali Atay ile Canan Eryiğit'in rol aldığı Son Yaz yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Boşandıktan sonra tekrar eski günlerine dönmek isteyen Savcı Selim'le Canan'ın yakınlaşması diziye damga vuracak.

Son Yaz 16. bölüm fragmanı izlemek için dizinin takipçileri harekete geçti. Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan'ın rol aldığı ve her Cuma FOX TV'de yayınlanan Son Yaz dizisi bu akşam 15. son bölümü ile ekrana geldi. Geçtiğimiz haftaki bölüme Akgün'ün kız isteme sahneleri dahmga vurmuş ancak yeni bölümde Savcı Selim ve Canan'ın yakınlaşması fragmandaki yerini aldı. Peki Son Yaz 16. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SON YAZ 16. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Son Yaz 16. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler Fox TV son yaz 16. bölüm fragmanı son yaz yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.