Son Yaz dizisinin Yağmur'u hakkında ilginç iddia! "Reytingleri düşürüyor" Senaristlere çağrı!

Fox Tv'nin sevilen dizisi Son Yaz gün geçtikçe hayran toplamaya devam ediyor. Ancak Hafsanur Sancaktutan'ın canlandırdığı Yağmur karakteriyle ilgili ilginç bir çağrı sosyal medyada çok konuşuluyor.

Cuma akşamları Fox Tv'de yayınlanan Son Yaz reytinglerdeki başarısını sürdürüyor. Aynı gün Kırmızı Oda, Ramo ve Seni Çok Bekledim gibi rakiplerinin arasından sıyrılan dizi eğlenceli sahneleriyle dikkat çekiyor. Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan, Burak Deniz ve Funda Eryiğit'in rol aldığı dizide heyecan hız kesmeden devam ediyor.

Dizinin her Cuma yayınlanan yeni bölüm sonrası ise dizinin sosyal medya hesapları başta olmak üzere birçok internet platformunda bölümle ilgili yorumlar yapılıyor.

Son Yaz Yağmur ve Akgün ayrıldı mı? Son Yaz'da duygusal veda sahnesi… -  HaberMotto

Ali Atay'ın Savcı, Burak Deniz'in Akgün, Hafsanur Sancaktutan'ın Yağmur karakteriyle izleyicinin karşısına çıktığı dizide takipçilerin özellikle Yağmur karakteri ile ilgili rahatsızlıkları artık tüm mecralarda dile getiriliyor.

Son Yaz dizisinin Yağmur'unun olduğu sahneler dizinin izleyenlerinin en çok rahatsız olduğu sahneler olarak ön plana çıkarken bazı sosyal medya kullanıcılar bu durumun dizinin reytinglerini düşürdüğünü iddia ediyor. Senaristlere çağrıda bulunan izleyenler, Yağmur karakterinin olduğu sahneler ilgili yeni düzenlemeler istiyor.

Son Yaz Yağmur kimdir? Hafsanur Sancaktutan kimdir, kaç yaşında, nereli?  Hafsanur Sancaktutan dizileri!

Hafsanur Sancaktutan'ın konuyla ilgili bir açıklama yapmadığı görülürlen dizinin reytinglerinde de belirgin bir düşüş gözlenmiyor.

Son Yaz dizisinin Yağmur'u hakkında ilginç iddia! "Reytingleri düşürüyor" Senaristlere çağrı! - Resim : 3

 

Son Yaz dizisinin Yağmur'u hakkında ilginç iddia! "Reytingleri düşürüyor" Senaristlere çağrı! - Resim : 4

 

Son Yaz dizisinin Yağmur'u hakkında ilginç iddia! "Reytingleri düşürüyor" Senaristlere çağrı! - Resim : 5

Son Yaz dizisinin Yağmur'u hakkında ilginç iddia! "Reytingleri düşürüyor" Senaristlere çağrı! - Resim : 6

Son Yaz dizisinin Yağmur'u hakkında ilginç iddia! "Reytingleri düşürüyor" Senaristlere çağrı! ile ilgili etiketler Fox TV son yaz son yaz yağmur
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.