Son dakika! Beklenen haber geldi! 29'uncu Dönem POMEM mülakat yerleri ve tarihleri belli oldu!

Binlerce polis adayının beklediği haber nihayet geldi. Polis Eğitim Merkezi, mülakat yerlerini ve tarihlerini açıkladı. İşte 29’uncu Dönem POMEM duyurusuna ilişkin detaylar…

Hayali polis olmak olan milyonlarca genç, bu sene içerisinde yayınlanacak olan polis alımı ilanı için heyecanlı bir bekleyiş süreci geçirdi. Kasım ayında Polis Eğitim Merkez tarafından yapılan duyuru ile birlikte hayallerine kavuşmaya bir adım daha yaklaşan gençler, ilgili ilan aracılığı ile istihdam edilmenin yollarını araştırmaya başladı.

Kasım ayının ortasında POMEM tarafından yayınlanan polis alımı ilanına başvuru yapan adaylar için geçtiğimiz haftalarda sonuçlar yayınlandı. Sonuçların yayınlanmasından sonra merkezden mülakat yerlerine ve tarihlerine ilişkin bir açıklama daha bekleyen adaylar için bugün sevindiren bir haber geldi. POMEM tarafından yayınlanmış olan resmi duyuruda, mülakat yerlerinin ve tarihlerinin belli olduğu bilgisi yer aldı. Ayrıca POMEM, parkur talimatını da adaylar ile paylaştı.

POMEM MÜLAKAT DUYURUSUNU YAYINLADI!

Son dakika! Beklenen haber geldi! 29'uncu Dönem POMEM mülakat yerleri ve tarihleri belli oldu!

Kasım ayının ortasında 2022 yılı polis alımlarına ilişkin yeni bir duyuru yayınlayarak başvuru sürecinin başladığına işaret eden POMEM, resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuru daha yayınladı. İlana başvuran on binlerce adayı ilgilendiren duyurunun detayları belli oldu.

POMEM’in resmi internet sitesi üzerinden yayınlanmış olan duyuruda, şu ifadeler yer aldı: “29’uncu Dönem POMEM Giriş Sınavı Kapsamı Aday Değerlendirme ve Seçme Sınavı Müracaat Kabul, Ön Kontrol Sağlık ve Fiziki Yeterlilik Sınavı etabına katılan adaylar, sınav merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e- devlet sistemi şifreleri ile internet sitesi üzerinden sorgulayarak öğrenebileceklerdir. İlan edilen sınav tarihi ve sınav merkezlerinde adayların müracaat kabul, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı çalışmaları yapılacaktır. Fiziki yeterlilik sınavı etabını başarı ile tamamlayan adaylar Polis Akademisi Başkanlığınca duyurulacak olan ileriki bir anda mülakat sınavı etabına katılacaklardır.”

POMEM KAÇ KİŞİ ALACAK?

Daha önce yayınlanmış olan ilanda 29’uncu dönem alımlarında 9 bin 600’ü lisans 2 bin 400’ü ise önlisans mezunu olmak üzere toplamda 12 bin polisin, POMEM bünyesine dahil edileceği bilgileri yer almıştı.

Son dakika! Beklenen haber geldi! 29'uncu Dönem POMEM mülakat yerleri ve tarihleri belli oldu! ile ilgili etiketler POMEM
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.