Memur olmak isteyenler için büyük şans! 19 kamu kurumu personel arıyor!

Memur olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor. 19 kamu kurumu, memur, işçi ve sözleşmeli personel statülerinde toplamda 1.903 pozisyon için alım yapacak. Bu pozisyonlar arasında uzman yardımcısı, büro personeli, koruma ve güvenlik personeli gibi çeşitli görevler bulunuyor.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, TBMM, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), YÖK, Türkiye Ulusal Ajansı, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Dicle Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Üniversitesi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi, Eskişehir Teknik Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi, Yalova Üniversitesi ve Selçuk Üniversitesi, personel alımı için ilanlarını Resmi Gazete'de yayımladı.

Memur olmak isteyenler için büyük şans! 19 kamu kurumu personel arıyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 142 sözleşmeli personel alacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı ise yazılı ve sözlü sınavla 1271 Gelir Uzman Yardımcısı alımı yapacak. Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği İşleri Uzman Yardımcısı alımı için 7 pozisyon açtı. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, 25 sözleşmeli personel alacak. Ayrıca, diğer kurumlar da çeşitli pozisyonlar için alım yapacaklar.

Başvuru tarihleri ve alım yapılacak kadrolar kurumların ilanlarında belirtilmiştir. Başvurular genellikle çevrimiçi platformlar üzerinden kabul edilmektedir. Başvuru süreçleri ve gereken şartlar ile ilgili detaylı bilgi almak için ilgili kurumların resmi web sitelerine başvurulabilirsiniz.

RESMİ GAZETE İLANINA GÖRE ARANAN POZİSYONLAR

Toplamda 1.903 pozisyon için alım yapılacak. Bu pozisyonlar arasında şu görevler bulunmaktadır:

Uzman yardımcısı

Büro personeli

Koruma ve güvenlik personeli

Gelir uzman yardımcısı

Avrupa Birliği işleri uzman yardımcısı

Büro personeli (muhasabe, yönetim bilişim sistemleri, maliye, ağ ve sistem yönetimi, yönetici asistanı)

Sağlık teknikeri (tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik)

Destek personeli (yemekhane personeli, temizlik görevlisi, bakım onarım - elektrik, bakım onarım - soğutma sistemleri, teknisyen)

Müfettiş yardımcısı

Yazılım mimarı

Bilişim uzmanı

Çözümleyici

Programcı

Ağ yönetim uzmanı

Sistem uzmanı

Yazılım geliştirme uzmanı

Yazılım ön yüz (front-end) geliştirme uzmanı

Destek personeli (temizlik görevlisi)

Mühendis (bilgisayar)

Sağlık teknikeri (tıbbi görüntüleme)

Memur olmak isteyenler için büyük şans! 19 kamu kurumu personel arıyor! ile ilgili etiketler memur Resmi Gazete
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.