TÜBİTAK personel alımı başvuru koşulları nedir? TÜBİTAK personel alımı için başvurular nereye ve nasıl yapılacak?

TÜBİTAK tarafından araştırmacı, teknik ve destek personel alım ilanı yayınlandı. İlana ilişkin detaylar belli oldu mu? TÜBİTAK 236 personel laımı yapacak. Başvuru işlemleri nasıl ve nereye yapılacak? İşte personel alım ilanına dair tüm detaylar...

Araştırmacı, Teknik ve Destek Personel alım ilanı yayınlayan TÜBİTAK başvuru detaylarını paylaştı. TÜBİTAK'tan açıklanan başvuru kriterlerini karşılayanlar ilanın detaylarını merak ediyorlar.  

236 PERSONEL İSTİHDAM EDİLECEK

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi (BİLGEM) bünyesinde görev yapmak üzere proje personeli (araştırmacı - teknik ve destek personeli) istihdam edecek.

Başvurular 13 Mayıs 2024 tarihine kadar TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi

TÜBİTAK personel alımı başvuru koşulları nedir? TÜBİTAK personel alımı için başvurular nereye ve nasıl yapılacak? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.