Sinan Akçıl: Kadının kontrolüm altında olmasını severim!

Cihan Ersözlü'nün sunduğu, YouTube'da yayınlanan 'Sanane Cihanna' programının son konuğu Sinan Akçıl oldu. Akçıl bir dargın bir barışık olduğu Burcu Kıratlı ile ilgili yaptığı açıklamalarla ilgi çekti.

Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı ile biten ilişkisinden, sanat camiasına kadar çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"KONUŞUYORUZ AMA BİR İLİŞKİ YAŞAMIYORUZ"

Akçıl, “Benim konumum aslında Jay Z. Bir tek onun gibi Beyonce’mi bulamadım. Aslında buldum da, olmadı. Burcu ile evliliğimiz proje değildi. Ne var ki sürdüremedik. Karakterler çarpışmaya başladı. Şu anda konuşuyoruz ama bir ilişki yaşamıyoruz” dedi.

Sinan Akçıl: Kadının kontrolüm altında olmasını severim!

"BURCU'YU KAYBETMEK İSTEMİYORUM"

Ünlü şarkıcı, "Burcu’dan ayrıldıktan sonra fake hesap açtım. Onu daha rahat ‘stalk’lamak için. Benden ayrılsa bile bir kadının kontrolümün altında olmasını severim. Öyle demeyelim de başına bir şey gelmesin diye tabii. Burcu’yu kaybetmek istemiyorum, çok saygı duyuyorum. Hayatımda kimse yok. Uzun süre de girmeyecek. En büyük arzum; bir kızımın olması" ifadelerini kullandı.

Sinan Akçıl: Kadının kontrolüm altında olmasını severim! ile ilgili etiketler Sinan Akçıl Burcu Kıratlı Sanane Cihanna
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.