Hadise ile Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Ünlü şarkıcı iddialara son noktayı koydu

Hadise'nin Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. Ünlü şarkıcı aşk iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.

Oyuncu Devrim Özkan ile kısa bir süre önce ilişkisi biten Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile Hadise'nin aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hadise aşk iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu.

Muhabir Online'ın haberine göre; yıldız futbolcu Mertenes'le arkadaş olan Hadise'ye Lucas Torreira ile aşk iddiaları soruldu.

Hadise ile Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Ünlü şarkıcı iddialara son noktayı koydu

"AŞK YOK HAYATIMDA"

Aşk iddialarına ilk kez yanıt veren Hadise, "Evet, beni dinlemeye geldi. Lucas çok yakın arkadaşım. Zaten biliyorsunuz ben sürekli maça gidiyorum" ifadelerini kullandı.

Hadise ile Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Ünlü şarkıcı iddialara son noktayı koydu - Resim : 2

"Ben maç izlemeyi seviyorum" diyen Hadise, "Öyle bir aşk şeyi yok, öyle bir şey yok. Şu an aşk yok hayatımda. Aşık değilim" açıklamasını yaparak iddialara son noktayı koydu.

Hadise ile Lucas Torreira aşk mı yaşıyor? Ünlü şarkıcı iddialara son noktayı koydu ile ilgili etiketler Lucas Torreira Hadise
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.