Simge Sağın, yılın transferine kayıtsız kalmadı! Galatasaray ile sözleşme imzalayan Icardi'ye seslendi

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon kiralık oyuncu olarak forma giyen Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi, sarı kırmızılı kulüp ile sözleşme imzaladı. Simge Sağın'ın seslendirdiği Aşkın Olayım şarkısıyla özdeşleşen Icardi'nin transfer haberi ünlü şarkıcıyı sevindirdi. Simge Sağın, Denizli'deki sahnesinde Icardi'ye seslendi.

Galatasaray, Mauro Icardi ile sözleşme imzalayarak yıldız futbolcuyu renklerine bağladı. Yıldız futbolcu için düzenlenen imza töreninde coşkulu anlar yaşandı. 

Simge Sağın, yılın transferine kayıtsız kalmadı! Galatasaray ile sözleşme imzalayan Icardi'ye seslendi

Eşi Wanda Nara ve çocuklarıyla ile sahaya çıkan Icardi, Galatasaray taraftarına üçlü çektirdi.  Arjantinli oyuncunun gelişinde yine Aşkın Olayım parçası çaldı.

Simge Sağın, yılın transferine kayıtsız kalmadı! Galatasaray ile sözleşme imzalayan Icardi'ye seslendi - Resim : 2

KONSERİNDE ICARDİ'YE SESLENDİ!

Simge Sağın, dün akşam Denizli’nin Tavas ilçesinde sahneye çıktı. Koyu Beşiktaşlı olan ünlü popçu, Galatasaray’ın Fransız devi Paris Saint Germain'den bonservisini aldığı Arjantinli yıldız Mauro Icardi’yi unutmadı.

Simge Sağın, 'Aşkın Olayım' şarkısı ile karşılanan Icardi'nin transferine kayıtsız kalmadı. Sağın, Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarında bir araya gelip düet yaptığı Icardi’ye, “Hoş geldin” diye seslendi.

 Ünlü şarkıcı Simge Sağın, Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonunun şampiyonluk kutlamasında Mauro Icardi ile Aşkın Olayım şarkısını birlikte seslendirmişti.

Simge Sağın, yılın transferine kayıtsız kalmadı! Galatasaray ile sözleşme imzalayan Icardi'ye seslendi - Resim : 3

"GALATASARAY'IN KALBİMDE YERİ AYRI"

Simge, “Koyu bir Beşiktaşlıyım ama Icardi ve Galatasaray’ın da kalbimde yeri ayrı. Tribünlerde sadece 'Aşkın Olayım'ı değil, 'Öpücem'i de duyuyorum. Ne mutlu bana! Müzik birleştiricidir, hepimizi bir araya getirir. Şarkılar şifadır, mutluluktur" ifadelerini kullandı.

Simge Sağın, yılın transferine kayıtsız kalmadı! Galatasaray ile sözleşme imzalayan Icardi'ye seslendi ile ilgili etiketler Simge Sağın Mauro Icardi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.