Şevval Şam'ın kullandığı araba şaşırttı!

FOX TV ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın oyuncularından Şevval Şam'ın, binlerce lira kazanmasına rağmen kullandığı araba şaşırttı.

FOX TV'de yayımlanan ve reytingleri alt üst eden Yasak Elma dizisi yeni sezonuyla yeniden zirvenin sahibi oldu. Başarılı oyunculuğu ile dizinin Ender'i Şevval Sam dikkatleri üzerine çekiyor.

Şevval Sam'ın diziden bölüm başı aldığı binlerce lira alırken güzel oyuncunun arabası herkesi şaşırttı. Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam, önceki akşam annesi Leman Sam ile Cihangir'de görüntülendi.

Şevval Şam'ın kullandığı araba şaşırttı!

Arabalara merakı olduğunu söyleyen Şevval Sam, "Öncelikle annemin merakı vardır ama benim de merakım var. Arabamız bayandan ve az kullanılmıştır" diyerek güldürdü.

Araba tamirinden anladığını söyleyen Leman Sam, "Teker patlaması ve motor sorunu ne varsa yaparım. Araba tamirinden anlarız" açıklamasında bulundu.

Şevval Sam, "Yeni tip arabalarda kafam çok karışıyor ama eski arabalarda daha iyiyimdir. Benim eskiden 2002 model BMW arabam vardı. Daha da öyle sağlam bir araba bulamadım" açıklamasında bulundu.

 

 

 

Şevval Şam'ın kullandığı araba şaşırttı! ile ilgili etiketler Yasak Elma Şevval Sam BMW araba
GÜNÜN VİDEOSU

İşçi maaşlarını ödeyemeyen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel içki ısmarladı!

İşçi maaşlarını ödeyememesiyle gündeme gelen Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, katıldığı bir eğlence programında herkese içki ısmarladı.