Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti olay oldu!

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci sosyal medyanın bugün en çok konuşulan ismi oldu. "Metroya da askılıyla binmesinler böyle bir ülkede" diyen Tuğba Ekinci'nin sahne için tercih ettiğin jartiyer kıyafetine yorum yağdı. İşte Tuğba Ekinci'nin o kostümü ve gelen yorumlar...

Popüler şarkıcı Tuğba Ekinci, çelişkili sözleri ve cesur sahne kostümleriyle gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz aylarda yaptığı "Metroya da askılıyla binmesinler böyle bir ülkede" açıklamasıyla genç kızların giyim tarzına eleştiri okları fırlatan Ekinci, bu sefer sahnede jartiyer giyerek adeta "yasak koyduğu" kıyafetiyle ironik bir duruma imza attı.

O ŞARKISI İLE TANINMIŞTI

"O Şimdi Asker" şarkısıyla hafızalara kazınan Ekinci, sosyal medya paylaşımları ve sıra dışı açıklamalarıyla sık sık magazine konu oluyor. Son olarak genç kızların mini etek ve askılı sütyen giymesini "eğitim seviyesi düşük" toplumlarda uygunsuz bularak eleştiren Ekinci, bu sözleriyle tepki çekmişti.

Ancak tepkilerin üzerinden çok geçmeden Ekinci, sahnede giydiği jartiyerli kostümüyle adeta kendi koyduğu yasağı yıkmış oldu. Bu durum, sosyal medyada "Sahnede her şey serbest mi?", "Askılı yasak, jartiyer serbest mi?" gibi yorumlara yol açtı.

BİLİNÇLİ BİR HAREKET Mİ?

Ekinci'nin çelişkili tavrı, bir kez daha akıllarda soru işaretleri bırakırken, ünlü şarkıcının bu hamlesi bilinçli bir provokasyon mu, yoksa sahne şovunun bir parçası mı olduğu merak konusu oldu.

 
Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci'nin sahne kıyafeti olay oldu! ile ilgili etiketler Tuğba Ekinci
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.