Kardeşlerim dizisinde rol almıştı! Onur Seyit Yaran'ın ablasından akıl almaz açıklama: "Babam ve bana küfürler yağdırıyor"

Onur Seyit Yaran'ın ablası, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kardeşi hakkında şok edici iddialarda bulundu. Ünlü isimden sorulara yanıt geldi. Peki Onur Seyit Yaran ve iddialar hakında tüm detaylar...

Ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran son olarak Yan Oda dizisi ile gündeme gelmişti. Yakışıklı oyuncunun ablasından çok ilginç iddialar ve suçlamalar gündeme bomba gibi düştü. Peki bu açıklamalar doğru mu? Özür mesajı geldi mi?

Paylaşılan videoda, Yaran'ın ablası ağlayarak şunları söyledi: "Babama ve bize küfürler ediyor. Biri bana yardım etsin. Silahlar gösteriyor bize... Biz bunları paylaşırsak ne yapacaksın dediğimizde, 'Haydi bakalım' diyor."

ÖZÜR DİLEDİ

Ancak bu videonun ardından Yaran'ın ablası, yaptığı paylaşımı geri çekerek özür diledi. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Kardeşimle olan tartışmamızı büyütüp buraya yansıttığım ve yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğim için özür dilerim. Olayları çarpıtarak anlattım."

Kardeşlerim dizisinde rol almıştı! Onur Seyit Yaran'ın ablasından akıl almaz açıklama: "Babam ve bana küfürler yağdırıyor"

ÜNLÜ OYUNCU AÇIKLAMA YAPMADI

Bu olay, ailenin iç çatışmasını ve gerginliğini gözler önüne serdi. Onur Seyit Yaran ise şu ana kadar konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Sosyal medyada ise Yaran'a ve ailesine destek mesajları yağarken, bazı kullanıcılar da aile içi şiddete dikkat çekerek gerekli mercilerin olaya el atmasını talep etti.

Kardeşlerim dizisinde rol almıştı! Onur Seyit Yaran'ın ablasından akıl almaz açıklama: "Babam ve bana küfürler yağdırıyor" ile ilgili etiketler Onur Seyit Yaran
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.