Aşk iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü! Murat Boz'dan Tuba Büyüküstün ile aşk iddialarına net yanıt geldi...

Zeytin Ağacı dizisinde başrolleri paylaşan Murat Boz ve Tuba Büyüküstün hakkında çıkan aşk dedikodularına, Murat Boz'dan açıklama geldi. İşte Boz'dan gelen samimi açıklamalar...

Selim Akar'ın YouTube programına konuk olan Boz, dizideki samimi sahneler hakkında yapılan "sevgili oldukları" yorumlarına yanıt verdi.

Boz, "Demek ki iyi oynamışız" diyerek oyunculuklarını övdü ve Büyüküstün ile çok iyi dost olduklarını, hatta sırdaş olduklarını belirtti.

Aşk dedikodularını yalanlayan Boz, o sahnelerin kolay olmadığını ve yönetmen Burcu Alptekin'den ve Büyüküstün'den destek aldığını söyledi.

Murat Boz, Tuba Büyüküstün ile nadir rastlanan bir dostluk kurduklarını da sözlerine ekledi.

Aşk iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü! Murat Boz'dan Tuba Büyüküstün ile aşk iddialarına net yanıt geldi... ile ilgili etiketler Murat Boz Tuba Büyüküstün
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.