Şevval Şahin'in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile yeni sevgilisi Kerem Kamışlı arasında olay!

2018 Türkiye güzeli 21 yaşındaki ünlü manken Şevval Şahin'in Boğaz'da yemek yemek için buluştuğu iş insanı Kerem Kamışlı ile birlikte gittiği mekana eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral da geldi. Eski aşkını Kerem Kamışlı ile gören Marcus Aral olay çıkardı. Şahin'in eski aşkı Aral ve yeni aşkı Kamışlı mekanda birbirine girdi. İkili arasındaki kavga büyüyünce Yiğit Marcus Aral, Kerem Kamışlı'yı denize attı.

Bir buçuk yıldır birlikte olan ünlü manken Şevval Şahin ile otuz bir yaşındaki yazılım mühendisi sevgilisi Yiğit Marcus Aral geçtiğimiz günlerde ayrıldıklarını açıkladılar. Şahin ve Aral, ayrılık haberini Instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımla duyurdular.

Şevval Şahin'in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile yeni sevgilisi Kerem Kamışlı arasında olay!


"İLİŞKİMİZ SAĞLIKLI DEĞİL"


Şahin ayrılıkla ilgili yaptığı açıklamada, "Genelde asla böyle bir açıklama yapmam ancak ilişkimi çok açık bir şekilde yaşadım, bu yüzden bazı şeyleri açıklığa kavuşturma ihtiyacı hissediyorum. Marcus ve ben bir süre önce yollarımızı ayırdık. Hala birbirimizi önemsiyoruz ve ilişkimiz artık ikimiz için sağlıklı olmadığı için arkadaş olarak kalmaya karar verdik. Sizden bu hassas dönemde her iki tarafa da saygı göstermenizi rica ediyorum" ifadelerini kullamıştı.

Şevval Şahin'in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile yeni sevgilisi Kerem Kamışlı arasında olay! - Resim : 3

"DEDİKODULARA FIRSAT VERMEK İSTEMİYORUM"

Ünlü modelin açıklamasının ardından Yiğit Marcus Aral da bir paylaşımda bulunmuştu. 'Dedikodulara fırsat vermek istemiyorum' diyen Aral, ''Sevgili Şevval Şahin ile 1.5 sene süren birlikteliğimizi sonlandırmaya karar verdik. Şevval’in kariyerini etkileyebileceğinden endişe ettiğim dedikodulara fırsat vermemek için aslında tamamen özel hayatımızla ilgili olan bu kararımızı kamuoyu ile de paylaşmak istedim. Şevval'in bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mesleğinde uluslararası başarılara imza atarak beni ve tüm Türkiye vatandaşlarını gururlandırmaya devam edeceğine yürekten inanıyorum'' mesajını paylaşmıştı.

 

AYRILIK ÖNCESİ YAKINLAŞMA İDDİASI


Şevval Şahin'in, ayrılık açıklamasından önce iş insanı Kerem Kamışlı ile yakınlaştığı iddia edildi. Önceki gün de Şahin ve Kamışlı, Boğaz'daki bir mekanda baş başa yemek yedi.

Bunu öğrenen Aral mekanı bastı. Kamışlı ile Aral'ın arasındaki tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kavga esnasında Aral, Kamışlı'yı denize attı.


Mekan çalışanlarının yardımıyla denizden çıkarılan Kamışlı'nın o anları sosyal medyadan paylaşıldı.

"NE OLDU, DENİZE Mİ DÜŞTÜN!"

Marcus Aral'ın Kerem Kamışlı'yı denize attıktan sonra kameralara yansıyan anlarda, imalı bir şekilde, "Ne oldu, denize mi düştün" dediği duyuluyor.

Şevval Şahin'in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile yeni sevgilisi Kerem Kamışlı arasında olay! - Resim : 5


ŞEVVAL ŞAHİN ÖNÜNDE DURDU

Şevval Sahin'in de eski sevgilisi Marcus'un daha fazla zarar vermemesi için Kamışlı'nın önünde durduğu görülüyor.

Şevval Şahin'in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile yeni sevgilisi Kerem Kamışlı arasında olay! - Resim : 6

"NE KADAR GÜZEL BİR AKŞAM!"

Olayın hemen ardından ise Şevval Şahin'in eski sevgilisi iş insanı Yiğit Marcus Aral, sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu. Kendi yatı ile restoranı terk eden Aral' yaptığı paylaşımın hemen altına 'Ne kadar güzel bir akşam' notu eklemesi dikkatlerden kaçmadı.

Şevval Şahin'in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile yeni sevgilisi Kerem Kamışlı arasında olay! - Resim : 7

Şevval Şahin'in eski sevgilisi Yiğit Marcus Aral ile yeni sevgilisi Kerem Kamışlı arasında olay! ile ilgili etiketler Şevval Şahin Kavga Yiğit Marcus Aral Kerem Kamışlı tartışma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.