Serenay Sarıkaya Ve Maraşlı Aynı Dizide Buluştu! Bu İkili Kaçmaz! Sahneler Çok Konuşulacak

Netflix gibi popüler bir dijital platformda yayınlanacak Şahmaran dizisi için kadın oyuncu olarak popüler ve başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya seçilmişti.

Netflix gibi popüler bir dijital platformda yayınlanacak Şahmaran dizisi için kadın oyuncu olarak popüler ve başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya seçilmişti.

Altın Kelebek ödüllü olan oyuncu, en son bir dijital platform dizisi Fi ile karşımıza çıkmıştı. Fi dizisinde ise Mehmet Günsür ve Ozan Güven ile başrolleri paylaşan Serenay Sarıkaya oyunculuğuyla herkesi mest etmişti.

Serenay Sarıkaya Ve Maraşlı Aynı Dizide Buluştu! Bu İkili Kaçmaz! Sahneler Çok Konuşulacak

Daha sonra ise kariyerine Alice müzikali ile yön vermiş olan Sarıkaya, bir süre televizyondan uzak kalmayı tercih etmişti. Yine bir dijital platform dizisi ile ekranlara geri dönen başarılı oyuncunun Şahmaran dizisindeki partneri ise Maraşlı dizisindeki oyunculuğu ile sosyal medyayı sallayan Burak Deniz'den başkası olamazdı. 

Provalara Başlandı

Erkek başrol oyuncusunun da netleşmesinin ardından dizi ekibi bir araya gelerek provalara başladı. Dizi Adana, Tarsus ve Datça gibi doğasıyla ve insanıyla kendisine hayran bırakan şehirlerde geçmektedir. Buralarda çekim yapmadan önce provaların disiplinli bir şekilde ilerlediği ise gelen duyumlar arasında.

Dizinin konusu ise hala sır gibi saklı tutulmakta. Yalnızca dizinin yüksek tempolu bir dizi olacağı söyleniyor. Ezel, Suskunlar, Mucize Doktor gibi pek çok kaliteli televizyon dizisinin ve Serenay Sarıkaya ile Nejat İşlerin başrollerinde olduğu İkimizin Yerine filminin senaristliğini yapan Pınar Bulut bu sefer de Netflix'in yerli dizisi Şahmaran için kolları sıvıyor. 

Oyuncu Kadrosu Bir Bir Ortaya Çıkıyor

Serenay Sarıkaya ve Burak Denizin yanı sıra kadroda yer alan diğer isimlerde belli olmaya başladı. Mert Ramazan Demir, Nilay Erdönmez, Mustafa Uğurlu, Ebru Özkan, Mahir Günşıray, Mehmet Bilge Aslan, Nil Sude Albayrak, Ayşe Lebriz ve Berfu Halis Demir popüler bir dijital platform olan Netfilix'in yeni yerli dizisinde rol alacak oyunculardır. 

Serenay Sarıkaya Ve Maraşlı Aynı Dizide Buluştu! Bu İkili Kaçmaz! Sahneler Çok Konuşulacak ile ilgili etiketler seranay sarıkaya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.