İSMAİLAĞA'DAN ÇOK KONUŞULACAK CÜBBELİ İDDİASI! FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, FETÖ'nün İsmailağa Cemaati'ni ele geçirdiği tartşmaları ve Cübbeli Ahmet ile ilgili bomba 15 Temmuz iddiasını tartıştı.

''BİRİLERİ BİR PLAN DEVREYE SOKTU''

Bozkurt, ''Bugün 'Kavala' diyen yarın 'Akın Öztürk serbest kalsın, Adil Öksüz Türkiye'ye rahat gelsin' der. CNN İnternatİonal'ı bir yerde gördüğüm zaman huylanıyorum. Gezi'de, Ukrayna'da, Gürcistan'da gördük. Demekki birilerinin ajandası devreye girdi. Birileri bir plan devreye soktu. Abdulkadir Selvi'nin bu tarz yazılar yazmasının sebeplerinden bir ihtimalin Erdoğan'ın çevresnin kuşatılmaya çalışıldığı ve 31 Mart sonrası seçim sonuçlarında başarısız olan bir grubun bunları Selvi'ye yazdırdığı söyleniyor.

''SARAÇHANE'DE BİR ARAYA GELDİKLERİ ŞEBNEM KORUR FİNCANCI ÖNDE, ÖZGÜR ÖZEL İLE EKREM İMAMOĞLU EL PENÇE DİVAN ARKADAYDI''

TSK'ya iftira atan Şebnem Korur Fincancı ile dost olan Türk milletine düşmandır.  Saraçhane'de bir araya geldikleri Şebnem Korur Fincancı önde, Özgür Özel ile Ekrem İmamoğlu el pençe divan arkadaydı. Özgür Özel koltuğunun Fincancı ile iyi geçinip geçinmemesine bağlı olduğunu bile düşünebilir.

''CÜBBELİ AHMET'İN CEMAATİ BİTİRMEK İÇİN ÇALIŞTIĞINI İDDİA EDİYORLAR''

İsmailağa Cemaati, güvenli bir yapı olduklarını ve devlet geleneğine sahip çıktıklarını öne sürüyor. Nevzat Çiçek, 15 Temmuz'dan sonra Mahmut Efendi'yi Çavuşbaşı'na götüren ekibin içerisinde bazı kişilere FETÖ meselesinden dolayı yurt dışına çıkma yasağı konduğunu söylüyor. Cübbeli Ahmet'in 15 Temmuz gecesi yanındakinin telefonundan arayarak Erdoğan için 'Gözünüz aydın bu da ancak böyle gönderildi' dediği öne sürüyorlar. Cübbeli Ahmet'in cemaati bitirmek için çalıştığını iddia ediyorlar. Cübbeli Ahmet'in cezaevi korkusundan dolayı onlara yanaşmış olabileceğini öne sürüyorlar. FETÖ İsmailağa'yı överken, içinize sızmaya çalışırken siz nasıl bir tavır sergiliyorsunuz?

''MENZİL'DE ABDULBAKİ EROL'UN ÖLÜMÜNDEN SONRA İKİNCİ BÜYÜK AYRIŞMA YAŞANMIŞ''

Menzil'de Abdulbaki Erol'un ölümünden sonra ikinci büyük ayrışma yaşanmış. 3 kardeş arasında liderlik mücadelesi başlamış. Saki Erol taraftarları adliye önünde kardeşleri Mübarek ve Fettah Erol'un kardeşlerin kontrol allında olan kolun 100 milyon liralık yolsuzlukm yaptığını iddia etmişler. Mübarek ve Fettah Erol destekçileri, o gün açıklama yapan avukatların fetö'cü olduğunu öne sürdüler. Suçlanan avukatlardan biri tarikata bağlı şirketteki görevinden ayrılırken yerine devrettiği kişiye verdiği telefondan Bylock çıkmış.'' şeklinde konuştu.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

İSMAİLAĞA'DAN ÇOK KONUŞULACAK CÜBBELİ İDDİASI! FETÖ CEMAATİ ELE Mİ GEÇİRİYOR? ile ilgili etiketler Cübbeli Ahmet FETÖ İsmailağa Cemaati 15 Temmuz Fethullah Gülen Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun

Sitene Ekle