Sen Çal Kapımı 15. bölüm fragmanı izle! Eda ile Serkan ayrılıyor mu?

Sen Çal Kapımı 15. bölüm fragmanı izle! Sen Çal Kapımı 15. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Sen Çal Kapımı 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Sen Çal Kapımı 15. bölüm fragmanı izle! Sen Çal Kapımı 15. bölüm fragmanı izleyenler tarafından araştırılıyor.

14 Ekim Çarşamba akşamı Sen Çal Kapımı son bölümüyle ekrana geldi. Peki, Sen Çal Kapımı 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Çal Kapımı dizisiyle ilgili son gelişmeler ve fragman sizlerle olacak.

Eda, Serkan’ın onunla İtalya’ya gideceğini halasına ve arkadaşlarına açıklar. Çok mutlu, çok aşık ve heyecanlıdır. Serkan ise ailesinin, Eda’nın ailesiyle olan bağlantısını öğrenir. “Bu benim sorumluluğum, hiçbir şey beni Eda’dan ayıramaz” der ve ailesine karşı çıkar.

Eda’ya daha çok bağlanıp, işi erteleyip Eda’yla baş başa bir gün geçirmek ister.

Eda ile aşklarını yaşarken, ofiste Serkan’ın yokluğunda programlar aksar, Leyla telefon trafiğinden çıldırır, ofistekiler panik haldedir. Efe’nin bu ortamda Selin’e yardım etmesi ve işleri düzene sokmak istemesi Serkan’ı çıldırtır.

 

Sen Çal Kapımı 15. bölüm fragmanı izle! Eda ile Serkan ayrılıyor mu? ile ilgili etiketler Sen Çal Kapımı 15. bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.