Şebnem Uygun kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Kurtlar Vadisi dizisinin Memati’si olarak bilinen Gürkan Uygun’un eşi olan Şebnem Uygun, güzelliğiyle herkesi mest ediyor. Peki, Şebnem Uygun kimdir?

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı efsane Memati karakteriyle hafızalara kazınan Gürkan Uygun’un eşi Şebnem Uygun hayat hikayesi kadar güzelliğiyle de ön planda yer alıyor.

Şebnem Uygun Kimdir?

Oyuncu Gürkan Uygun’un eşi olan Şebnem Uygun, 1980 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 2000 yılında katıldığı Biri Bizi Gözetliyor (BBG) adlı yarışma programında ünlenen Şebnem Uygun, burada 4. sezon yer aldı.

Şebnem Uygun kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Yarışmada sergilemiş olduğu sert tavır ve tutumlarıyla bilinen Uygun, Türk halkının hafızalarına 09 Şebnem olarak kazındı. Dört çocuklu bir ailenin evladı olan Şebnem Uygun, eğitim hayatına İstanbul’da başlayarak liseden mezun olduktan sonra Eskişehir Anadolu Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümünü tamamladı.

Kurtlar Vadisi’nde Memati karakterini canlandıran Gürkan Uygun ile 26 Nisan 2008 tarihinde İstanbul Caddebostan Rakkas Restoran’da 300 seçkin davetlinin katıldığı nikah töreninde evlendi. Şebnem Uygun ve Gürkan Uygun çiftinin bu evliliklerinden 2008 yılında Mihriban Balım, 2010 senesinde Ateş ve 2021’de de Miran Mavi adında üç çocukları dünyaya geldi.

 

Şebnem Uygun kimdir? Kaç yaşında, nereli? ile ilgili etiketler Gürkan Uygun şebnem uygun
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.