Mario Melero Lopez kimdir, nereli, kaç yaşında, nerelerde görev aldı?

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında gerçekleşecek Ankaragücü - Gaziantep FK maçı, Türk futbol tarihi için bir ilke sahne olacak. Mario Melero Lopez, Süper Lig'de VAR hakemi olarak görev yapacak ilk yabancı hakem olarak dikkat çekiyor. Peki, Mario Melero Lopez kimdir, nereli, kaç yaşında, nerelerde görev aldı? İşte, Mario Melero Lopez hakkında merak edilenler...

İspanyol hakem Mario Melero Lopez, Süper Lig'de VAR hakemi olarak görev yapacak ilk yabancı hakem olma özelliği taşıyor. Peki, Mario Melero Lopez kimdir ve geçmişte nerelerde görev yaptı? İşte, Mario Melero Lopez hakkında bilinmesi gerekenler...

Mario Melero Lopez kimdir, nereli, kaç yaşında, nerelerde görev aldı?

MARİO MELERO LOPEZ KİMDİR?

Mario Melero Lopez, 2 Temmuz 1979 tarihinde İspanya'nın Málaga şehrinde doğdu. Hakemlik kariyerine İspanya'da başladı ve kısa sürede La Liga'nın üst düzey hakem kadrosuna katıldı. Kariyerinde birçok önemli maç yöneten Lopez, adaletli ve dengeli yönetimiyle tanınıyor.

Hakemlik becerileriyle uluslararası tanınırlık kazanan Mario Melero Lopez, Real Madrid'in milli futbolcusu Arda Güler'in gol attığı Celta Vigo maçında da görev almıştı. Bu maçtaki başarılı yönetimiyle dikkat çeken Lopez, VAR hakemi olarak görev yaptığı maçlarda doğru ve hızlı karar verme yeteneğiyle öne çıkıyor.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında bugün saat 16.00'da başlayacak Ankaragücü - Gaziantep FK maçı, Türk futbolu açısından tarihi bir dönüm noktası olacak. Mario Melero Lopez, bu maçta VAR hakemi olarak görev yaparak Süper Lig tarihinde bu görevi üstlenen ilk yabancı hakem olacak.

Lopez'in Süper Lig'deki VAR hakemliği, Türkiye'de hakemlik alanında yeni bir dönemin başladığının göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Mario Melero Lopez kimdir, nereli, kaç yaşında, nerelerde görev aldı? ile ilgili etiketler VAR Trendyol Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.