Şarkıcı Linet kalçasını mı büyüttü? Açıklama geldi...

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından evinin terasında çekilen bir fotoğrafı paylaşan şarkıcı Linet, değişimiyle dikkat çekmişti. Paylaşımın aldından gelen, ''Kalçanı mı büyüttün?'' sorusuna Linet'ten cevap geldi.

Linet, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olay olmuştu. Havuz başında mini şortuyla pozen Linet'in kalça büyütme estetiği yaptırdığı iddia edilmişti.

''PHOTOSHOP YOK''

Linet o pozla ilgili 2. Sayfa yayınında yaptığı açıklamalarla da gündem olmayı başardı. Linet, estetik iddialarına "Tamamen ‘sunset’in azizliği ve güzelliği... Akşam güneşinin... Güzel bir ışık yakaladık. Gerçekten photoshop da yok resimlerde..." dedi.

 Şarkıcı Linet kalçasını mı büyüttü? Açıklama geldi...

''KARNIMA GERME OPERASYONU YAPTIRDIM''

Linet canlı yayında ayağa kalkarak mini şortuyla kalçalarını gösterdi ve "Karnıma germe operasyonu yaptırdım kalçam daha çıkık duruyor ama büyültme anlamında bir şey yapmadım" dedi.

 
 
Şarkıcı Linet kalçasını mı büyüttü? Açıklama geldi... ile ilgili etiketler estetik Linet kalça büyütme karın gerdirme
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.