Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklaması canlı izle!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklaması canlı izle! İstanbul’da artan koronavirüs vakaları sonrasında İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile bir toplantı gerçekleştiren Fahrettin Koca’nın 26 Ekim Pazartesi gününde bir son dakika açıklaması yapacağı belirtildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca A Haber canlı izle! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca son olarak yaptığı açıklamasında İstanbul’da koronavirüs vaka sayılarının arttığına değinerek vatandaşların gereken tedbirlere uymadıklarını söylemişti.

Bugün İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile bir toplantı gerçekleştiren Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ilerleyen dakikalarda bir açıklama yapacağı ifade edildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında, "Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca başkanlığında, belediye başkanlarımızla bugün 14.30'da İstanbul'daki salgınla mücadele çalışmalarını değerlendireceğiz. Sevgili İstanbullular, salgınla mücadelede en güçlü yardımcımız maske takmak ve kalabalıktan uzak durmak." ifadelerine yer verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklaması canlı izle! ile ilgili etiketler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Fahrettin Koca canlı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.