Safiye Soyman'ın yüzüne ne oldu? Son hali ağızları açık bıraktı

31 Aralık gecesi sevgilisi Faik Öztürk ile birlikte İzmir Seferhisar'da bir otelde düzenlenen program kapsamında sahne alacak olan şarkıcı Safiye Soyman'ın son hali görenleri şaşırttı. Yeni yıla girmeden imaj tazeleyen Soyman'ın yüzündeki büyük değişiklik takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Yeni görüntüsüyle bambaşka birine dönüşen Soyman'ın Instagram'dan paylaştığı fotoğraf kareleri hayran bıraktı.

Yılbaşı gecesi İzmir'de sahne alacak olan 60 yaşındaki şarkıcı Safiye Soyman yeni yıl öncesi imaj değişikliğine gitti. Son halini Instagram hesabından paylaşan Soyman'ı hayranları ve takipçileri soru - yorum yağmuruna tuttu. Son olarak uzun yıllardır sarı renkte kullandığı saçlarını koyu renge boyatan ve yüzündeki büyük değişimle dikkat çeken ünlü şarkıcının estetik operasyon geçirdiği iddia edildi. Soyman'ın fazla kilolarından kurtulduğu, daha ince yüz hatlarına kavuştuğu ve dudaklarının dolgunlaştığı görüldü.

Yüzündeki büyük değişimle ilgili yapılan yorumlar ve gelen sorular sonrası açıklama yapan Soyman, ''Sürekli dm den gelen sorular üzerine yüzümdeki bu pürüzsüzlüğün kaynağını açıklıyorum , dışardan kremlerin desteği , içerden Alp Mamak'ın vitamin desteği ile artık eskisinden daha sağlıklı bir boyun cilde sahibim'' ifadelerine yer verdi.


İşte Safiye Soyman'ın son hali...

Safiye Soyman'ın yüzüne ne oldu? Son hali ağızları açıkta bıraktı

Safiye Soyman'ın yüzüne ne oldu? Son hali ağızları açıkta bıraktı


Safiye Soyman'ın yüzüne ne oldu? Son hali ağızları açıkta bıraktı

 

 

Safiye Soyman'ın yüzüne ne oldu? Son hali ağızları açık bıraktı ile ilgili etiketler Safiye Soyman Sosyal Medya imaj degişim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.