Sadakatsiz 29. bölüm fragmanı izle

Sadakatsiz 29. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Kanal D ekranlarında 5 Mayıs Çarşamba akşamı 28. son bölümü yayınlanan dizide heyecan bitmiyor. Cansu Dere'nin Asya karakteri ile başrol oynadığı Sadakatsiz 29 bölüm fragman izlemek isteyenler bu akşamdan itibaren harekete geçti.

Sadakatsiz 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindooruk ve Melis Sezen'in rol aldığı ve her Çarşamba akşamı Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz 5 Mayıs akşamı 28. son bölümü yayınlandı. Her hafta reyting rekorları kıran dizide neler oldu?

Sadakatsiz 28. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sadakatsiz yeni bölüm  fragmanında Derin'den Asya'ya şok suçlama - Televizyon Haberleri

Sadakatsiz dizisinin bu akşam yayınlanacak 28.bölümünün yeni konusu şu şekilde; Asya ve Derin’in bulunması Volkan için yeni bir ikilemin habercisidir. Planının sonuçlarıyla yüzleşmek Derin’i köşeye sıkıştırmıştır fakat onun evliliğinden vazgeçmeye niyeti yoktur.

SADAKATSİZ 29. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Sadakatsiz 29. bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler Kanal D Sadakatsiz 29. bölüm fragmanı sadakatsiz 29. bölüm fragmanı izle

Sitene Ekle