Perşembe akşamı en çok hangi dizi izlendi?

7 Eylül tarihinde; Total'de atv'de ekrana gelen "Kanatsız Kuşlar" dizisi 1. sıraya otururken, 2. sırada Star TV'de yayınlanan "Ateşböceği" dizisi, 3. sırada ise Kanal D'de ilk bölümüyle ekrana gelen "Ver Elini Aşk" yer aldı.

Ver elini aşk Total'de 4.14 reytingle 3.olurken AB'de ise 5.08 reytingle 1.oldu.

Kanatsız kuşlar Total'de 4.93 reytingle 1.olurken AB'de ise 3.80 reytingle 3.oldu.

Ateş böceği Total'de 4.49 AB'de ise 4.54 reytingle her iki grupta da gün 2.oldu.

Verilere göre AteşBöceği 19.15 reytingle sosyal medya da Perşembe gününün en çok konuşulan dizisi oldu.

Ver elini aşk dizisinin oyuncuları;
Dizinin başrollerinde Ali İl, Sevda Erginci, Köksal Engür ve Asuman Dabak var.Bu isimlere Hakan Pişkin, Ceren Koç, Büşra Çam, Nihal Menzil, Metin Keçeci, Toygun Ateş, Mesut Yılmaz, Gamze Demirbilek, Duygu Karaca, Gökay Müftüoğlu, Burcu Günay, Nazan Ayas ve Gülsün Sare Fil gibi birçok usta ve genç oyuncu eşlik ediyor.

WhatsApp_Image_2017-09-08_at_16.29.22_1_1
Ateş Böceği dizisi;

Mia Yapım'ın yapımcılığını yaptığı Barış Yöş'ün yönetmen koltuğunda oturduğu, Ebru Hacıoğlu'nun senaryosunu yazdığı Ateş Böceği isimli dizi yayın hayatına başlamış bulunuyor. Dizinin başrolünde Nilay Deniz ve Seçkin Özdemir yer alıyor. Seda Güven ve Çağrı Çıtanaklı gibi isimlerin de rol aldığı dizi her hafta perşembe akşamları saat 20:00'da izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

WhatsApp_Image_2017-09-08_at_16.29.21_1
Kanatsız Kuşlar dizisi;
Dizinin başrollerinde Deniz Bolışık, Ümit Kantarcılar, Seda Türkmen, Melis Tüzüngüç ve Ahmet Varlı gibi genç ve deneyimli isimler yer alıyor. İddialı oyuncu kadrosuna sahip olan yeni dizinin yönetmen koltuğunda ise Kemal Uzun oturuyor.

Perşembe akşamı en çok hangi dizi izlendi? ile ilgili etiketler reyting sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.