Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekilen görüntülerde bir hayvana yapılan işkence görüntüleri sosyal medyada büyük infial yarattı.

EKLEM YERLERİNİ KESTİLER

Görüntülerde kesilecek hayvana baltayla vurulduğu ve ayağa kalkmaması için eklem yerlerinin kesildiği görülürken, kan donduran bu görüntüler izleyenleri şoke etti.

AMASYA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Amasya Valiliği konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen, 5 kişinin yakalandığı belirtildi.

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

TUTUKLANDILAR

Gelen son dakika bilgisine göre hayvana işkence görüntüleri üzerine gözaltına alınan 5 kişi tutuklandı.

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler ile ilgili etiketler Amasya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.