Özge Yağız Artık İçimizden Biri! Güzel Oyuncunun Partneri Geniş Aile'den

Yemin ve Sol Yanım adlı dizilerle adından söz ettiren genç ve güzel oyuncu Özge Yağız özellikle Yemin dizisindeki Reyhan karakteriyle oldukça sevilmişti. Çok yerinde bir karar alarak geleceği konusunda emin adımlar atan Yağız’ın yeni rol alacağı dizide netlik kazandı.

Son olarak Star TV ekranlarında Sol Yanım adlı dizide rol alan güzel oyuncu Özge Yağız, sadece 12 bölüm süren yapımda yerinde bir karaktere bürünse de hikayenin biraz durgun oluşu reytinglerin düşmesine neden olmuş ve dizi kısa bir sürede final yapmıştı. Diksiyonu kadar doğal güzelliği de dikkat çeken Yağız bu dizi sonrasında farklı tekliflerde aldı.

Yemin adlı dizide rol arkadaşı Gökberk Demirci ile aşk yaşayan Özge Yağız şimdilerde yeni dizisi için sıkı sıkı hazırlanmaya başladı.

Özge Yağız Artık İçimizden Biri! Güzel Oyuncunun Partneri Geniş Aile'den

Show TV ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı adlı dizinin yönetmeni Ersoy Güler’in önceki haftalarda İçimizden Biri dizisi için büyük bir sürprize yer vermesi herkesi heyecanlandırdı. Ve bu dizide yer alacak başrol oyuncularından birisi de Geniş Aile’den tanınan ve Zekai Kirişçi rolünü canlandıran Bora Akkaş oldu.

Özge Yağız Artık İçimizden Biri! Güzel Oyuncunun Partneri Geniş Aile'den - Resim : 2

Ancak ilerleyen zamanlarda Bora Akkaş’ın partneri de belli oldu. Sol Yanım ve Yemin adlı dizilerden tanınan güzel oyuncu Özge Yağız’ın Akkaş’ın partneri olduğu ortaya çıktı. Başka yapımlardan da teklif alan Yağız’ın İçimizden Biri’nin senaryosundan oldukça etkilendiği ve şimdilerde kariyer basamaklarını tırmanmak adına böyle bir teklifi kabul ettiği öğrenildi.

Özge Yağız Artık İçimizden Biri! Güzel Oyuncunun Partneri Geniş Aile'den ile ilgili etiketler Bora Akkaş özge yağız İçimizden Biri
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.