Ortalık fena karışacak! Esra Balamir'den Özge Özpirinçci'ye olay sözler: ''Paçozluğa doğru gidiyor!''

Şarkıcı ve oyuncu Esra Balamir (47), TV8 ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Balamir, programda oyuncu Özpirinçci hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Doğal olmayı sevdiği için beyazlayan saçlarını boyatmayan Özge Özpirinçi hakkında yorumda bulunan Esra Balamir ''Özge'yi görünce üzülüyorum. paçozluğa doğru gitmeye başladı kız'' şeklindeki açıklamasıyla şoke etti.

Kariyer hayatına ilk olarak Kral TV’de DJ’lik yaparak başlayan, bir dönem magazin programı sunuculuğu yapan, Sevda Tepesi, Hayat Bilgisi, Şafak Vakti, Böyle mi Olacaktı, Reyting Hamdi, Çiçek Taksi gibi yapımlarda rol alan ve kariyerine şimdilerde şarkıcı olarak devam eden Esra Balamir, 2. Sayfa'nın canlı yayın konuğu oldu. Esra Balamir, Özge Özpirinçci hakkında canlı yayında yaptığı açıklamalarla ağızları açıkta bıraktı.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ'NİN BEYAZLAYAN SAÇLARINI HEDEF ALDI

Oyuncu ve şarkıcı Esra Balamir, Melekler Korusun, Al Yazmalım, Aramızda Kalsın, Aşk Yeniden, Kadın, İlk ve Son ve Yakamoz S-245 gibi projelerdeki başarısıyla adından söz ettiren Özge Özpirinçci'nin beyazlayan saçlarını boyatmamamasıyla ilgili konuştu.

 Ortalık fena karışacak! Esra Balamir'den Özge Özpirinçci'ye olay sözler: ''Paçozluğa doğru gidiyor!''

''ÖZGE'Yİ GÖRÜNCE ÜZÜLÜYORUM''

Doğal olmayı sevdiği için beyazlayan saçlarını boyatmayan ve kaşlarını aldırmayan oyuncu hakkında ''Özge'yi görünce üzülüyorum yani'' diyen Esra Balamir, ''Doğal olacağım diye artık sınırı zorladı. Artık doğallıktan çıktı, paçozluğa doğru gitmeye başladı kız yani. Alıp saçını boyayasım geliyor vallahi görünce. Sadece saçının önündeki beyazlar da değil sorun. Üstü, başı, tarzı...'' şeklinde konuştu.

Ortalık fena karışacak! Esra Balamir'den Özge Özpirinçci'ye olay sözler: ''Paçozluğa doğru gidiyor!'' - Resim : 2

2014 yılında 'Tatar Ramazan' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Burak Yamantürk ile geçtiğimiz yıl Eylül ayında nikah masasına oturan ve evlendikten yaklaşık 3 ay sonra kızı Mercan'ı kucağına alarak ilk kez anne olmanın sevincini yaşayan Özge Özpirinçci'nin Esra Balamir'in açıklamalarına ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

 

Ortalık fena karışacak! Esra Balamir'den Özge Özpirinçci'ye olay sözler: ''Paçozluğa doğru gidiyor!'' ile ilgili etiketler Esra Balamir Özge Özpirinçci 2. Sayfa Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.