Hasan Can Kaya acil ameliyata alınmıştı: Son durumunu açıkladı!

Konuşanlar programı ile sık sık adından söz ettiren Hasan Can Kaya, evinin bahçesinde arkadaşlarıyla futbol oynarken omzunun üzerine düştü. Omzundaki kırıklar nedeniyle acil ameliyata alınan ünlü isim sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Konuşanlar programıyla sık sık gündeme gelen Hasan Can Kaya, hayranlarını korkuttu. Arkadaşlarıyla dün sabah evinin bahçesinde futbol oynarken omzunun üzerine düşen ve artan ağrıları nedeniyle hastaneye kaldırılan Hasan Can Kaya'nın omzunda kırıklar olduğu tespit edildi. Hasan Can Kaya, acil ameliyata alındı ve ameliyatı 5 saat sürdü. Komedyenin ameliyatının başarılı geçtiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Birkaç gün hastanede istirahat edecek olan ünlü komedyenin 24 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında yapacağı, biletleri haftalar öncesinden tükenen ABD turnesini ileri bir tarihe erteleyeceği duyuruldu.

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Hasan Can Kaya sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Kaya sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada 'Dün sabah dengesiz bir düşme sonucu omuzumda kırıklar oluştu. Başarılı bir operasyon geçirdim. Şu an gayet iyiyim. Arayan soran herkese çok teşekkür ederim.' ifadelerini kullandı.

Hasan Can Kaya acil ameliyata alınmıştı: Son durumunu açıkladı!

Hasan Can Kaya acil ameliyata alınmıştı: Son durumunu açıkladı! ile ilgili etiketler Hasan Can Kaya
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.