Onlyfans çifti Süt ve Pedro, Armağan Çağlayan'a konuk oldu! "Üvey annemle cinsel içerikli video çekip..."

Onlyfans üzerinden paylaştıkları cinsel içerikli videolarla tanınan Süt ve Pedro, Armağan Çağlayan'ın "Gör Beni" adlı programına konuk oldu. Pedro'nun, "Üvey annemle de cinsel içerikli videolar çektik" sözleri sosyal medyada büyük tepki gördü.

Armağan Çağlayan, "Gör Beni" programında gündem olan iki ismi ağırladı. Onlyfans içerik üreticisi Süt ve Pedro çektikleri videolarla gündem olan ve tepki çeken bir çift. Çağlayan'a konuk olan ikili olay açıklamalara imza attı.

Süt ismini kullanan kadın 21 yaşında ve Pedro ismini kullanan erkek arkadaşıyla birlikte aynı evde yaşıyor. Süt, cinselliğini çok erken keşfettiğini ve daha sonra da bu tür içeriklerle cinsellik unsurunu kullanarak para elde ettiğini söylüyor.

"Bunu bir meslek olarak görüyorum" diye konuşan Süt, şu ifadeleri kullandı:

Onlyfans çifti Süt ve Pedro, Armağan Çağlayan'a konuk oldu! "Üvey annemle cinsel içerikli video çekip..."

"BEN BİR OYUNCUYUM"

 "Ben bir oyunculuk yapıyorum. Hatta Twitter'da da bir karakter yaratıyorum. Bazen salak bir karakter oluyorum, bazen seksi bir karakter oluyorum. O gündeme göre şekillendirdiğim bir hesap. Bu bir oyunculuk ve oyunumu en iyi şekilde oynamam gerekiyor" 

"ÜVEY ANNEMLE DE VİDEOLAR ÇEKTİK"

"Açık ilişki" yaşadıklarını söyleyen Pedro'nun üvey annesi ile de cinsel içerikli videolar ürettiklerini söylemesi sosyal medyada gündem oldu.

Onlyfans çifti Süt ve Pedro, Armağan Çağlayan'a konuk oldu! "Üvey annemle cinsel içerikli video çekip..." - Resim : 2

"Gerçek üvey annemle de içerik çektik beraber üçümüz. Üvey annemle yaptığım içerik çok linçlendi" 

Onlyfans çifti Süt ve Pedro, Armağan Çağlayan'a konuk oldu! "Üvey annemle cinsel içerikli video çekip..." - Resim : 3

 

Onlyfans çifti Süt ve Pedro, Armağan Çağlayan'a konuk oldu! "Üvey annemle cinsel içerikli video çekip..." ile ilgili etiketler Onlyfans Armağan Çağlayan
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.