Müge Anlı 28 Eylül 2020 izle

Müge Anlı 28 Eylül 2020 izle… Müge Anlı ile Tatlı Sert bugünkü son bölümü 23 Eylül tarihinde full tek parça halinde Youtube’de.

Müge Anlı 28 Eylül 2020 izle… İstanbul'da kaybolan 16 yaşındaki Kader ve 17 yaşındaki Şükran için ablaları Suzan önceki gün 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'in canlı yayın programına katıldı. Pandemi sürecinde okula gidemedikleri için ev ekonomisine katkıda bulunmak isteyen iki kız kardeş, evlerinin yakınındaki bir lokantada çalışıyordu. 21 Eylül tarihinde evlerine gitmeyen iki kız kardeşi merak eden ailesi, çalıştıkları lokantaya gittiklerinde, kızlarının işten çıktığını öğrendi.

İki kız kardeşi sokak sokak arayan aile kızlarıyla ilgili hiçbir ize rastlayamadı. Aileye gelen ihbarların da bir sonuca ulaşmaması üzerine ablaları Suzan soluğu dün Müge Anlı'da aldı. Yayından sonra ise aileye müjdeli haber geldi. Bir izleyicinin ihbarı üzerine iki kız kardeşin başka bir lokantada çalışmaya başladığı öğrenildi. İstanbul Emniyeti Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı Kayıp Çocuk Büro Amirliği ise iki kardeşi bulunduğu yerden alarak ailelerine teslim etti.

MÜGE ANLI ATV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Müge Anlı 28 Eylül 2020 izle ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı 28 Eylül Müge Anlı son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.