Meghan Markle ve Prens Harry ikinci bebeklerini bekliyor!

Prens Harry ve Meghan Markle çiftinin ilk bebekleri Archie Mountbotten-Windsor 2019 yılında dünyaya gelmişti. Geçtiğimiz yıl İngiliz Kraliye Ailesi'nden uzaklaşarak Güney Kaliforniya'ya taşınan çiftin sözcüsü Markle ve Harry çiftinin ikinci bebeklerini beklediğini duyurdu.

Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Düşes Meghan Markle, 2019 yılında ilk çocukları Archie Mountbatten-Windsor'un ardından ikinci çocuklarının doğumu için gün sayıyor. 

"ARCHIE ABİ OLUYOR"

Çiftin Sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, Markle'ın hamileliği şu sözlerle doğrulandı:

"Archie'nin abi olacağını doğrulayabiliriz. Sussex Dükü ve Düşesi, 2'nci çocuklarını bekledikleri için çok mutlular" 

KALİFORNİYA'YA TAŞINDILAR

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin gözde çifti, basının yoğun ilgisinden uzaklaşmak ve daha özgür bir hayat yaşamak için, 2020 yılında verdikleri ani kararla Güney Kaliforniya'ya taşınarak kraliyet görevlerinden uzaklaşmışlardı. 

Meghan Markle ve Prens Harry ikinci bebeklerini bekliyor!

O ELBİSEYİ YENİDEN GİYDİ

Diğer taraftan 39 yaşındaki Düşes Meghan Markle, 36 yaşındaki Prens Harry fotoğrafçı arkadaşları Misan Harriman'ın çekmiş olduğu siyah beyaz bir fotoğrafla da hamilelik haberini duyurdu. Fotoğrafta Prens Harry'nin kucağına yatan Markle'ın karnının iyice belirginleşmesi dikkat çekiyor. Söz konusu fotoğrafta dikkat çeken diğer bir detay ise, Markle'ın Archie'ye hamile olduğu dönemde giydiği Carolina Herrera tasarım elbiseyi yeniden giymesi oldu. Carolina Herrera markasının direktörü Wes Gordon ve Misan Harriman, Harry ve Markle'ın fotoğrafını sosyal medyadan paylaşarak tebrik etmeyi ihmal etmedi.

DÜŞÜK YAPMIŞTI

"DAYANILMAZ BİR KEDER TAŞIMAK DEMEK"

Markle, 25 Kasım'da New York Times için kaleme aldığı yazıda, geçtiğimiz Temmuz ayında bebeğini kaybettiğini açıklamıştı. Düşük yapan Markle, söz konusu duygusal yazısında, "Bir çocuğu kaybetmek, pek çok kişi tarafından deneyimlenen ancak çok az kişinin bahsettiği, dayanılmaz bir keder taşımak demek" ifadesini kullanmıştı.

 

 

 

Meghan Markle ve Prens Harry ikinci bebeklerini bekliyor! ile ilgili etiketler Prens Harry Meghan Markle ingiliz kraliyet ailesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.