Antalya'da huzurevinde bıçaklı saldırı! 2 ölü, 1 yaralı var!

Antalya'da bir huzurevinde bıçaklı saldırı meydana geldi. Saldırıda 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Saldırı sonrası yangın merdivenlerinden kaçan katil zanlısı yakalanıp gözaltına alındı.

Antalya'da tüyler ürperten olay, saat 01.30 sıralarında Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır Mahallesi Mektep Sokak'taki Antalya Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi'nde meydana geldi.

BIÇAKLA 3 KİŞİYE SALDIRDI

İzzettin Söğüt (65), aralarında husumet olduğu öne sürülen ve kendisiyle aynı huzurevinde kalan Selçuk Goncegül (73), Ali Serdar Batır (66) ve Ahmet Özdemirel'e (74) bıçakla saldırdı.

OLAY SONRASI KAÇTI

Söğüt olay sonrası yangın merdiveninden kaçtı. Huzurevi görevlilerinin ihbarı üzerine adrese ekipler sevk edildi.

Antalya'da huzurevinde bıçaklı saldırı! 2 ölü, 1 yaralı var!

2'Sİ OLAY YERİNDE ÖLDÜ, 1'İ AĞIR YARALI

Sağlık görevlileri, Selçuk Goncegül ile Ali Serdar Batır’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı Ahmet Özdemirel ise ambulansla hastaneye götürüldü.

Antalya'da huzurevinde bıçaklı saldırı! 2 ölü, 1 yaralı var! - Resim : 2

KATİL ZANLISI DA YAKALANDI

Ekipler, İzzettin Söğüt'ü yakalamak için çalışma başlattı. Polis ve bekçilerin el fenerleriyle yaptığı aramada İzzettin Söğüt, Yeşilbayır Mahallesi Atatürk Caddesi'nde yakalanıp gözaltına alındı.

Antalya'da huzurevinde bıçaklı saldırı! 2 ölü, 1 yaralı var! - Resim : 3

SALDIRGAN EMNİYETTE

Polis merkezine götürülen Söğüt, işlemlerinin ardından Cinayet Büro ekiplerine teslim edilerek Antalya'ya getirildi. Selçuk Goncegül ve Ali Serdar’ın cenazeleri ise Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Antalya'da huzurevinde bıçaklı saldırı! 2 ölü, 1 yaralı var! ile ilgili etiketler Antalya
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.