Masumlar Apartmanı 29. yeni bölüm fragmanı izle

Masumlar Apartmanı 29. bölüm fragmanı yakından takip ediliyor. Salı akşamında yayınlanan Masumlar Apartmanı 28. son bölüm tek parça full olarak Youtube platformundan izleyebiliyor. Masumlar Apartmanı 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Masumlar Apartmanı 28. bölüm ile TRT 1 ekranlarında yayınlandı. 6 Nisan Salı akşamında TRT 1’de izleyicisi ile buluşan Masumlar Apartmanı son bölümünde; Neriman’ın evi terk etmesi herkeste büyük bir şok etkisi yarattı.

Neriman ile Ege’nin Safiye'nin İnci'ye vurduğunu öğrenmesi dikkatlerden kaçmadı. İnci'nin Han’ın rahat tavırları sonrasında dehşete düşmesi de ilgi çekici anlar arasında yer aldı. Peki, Masumlar Apartmanı 29. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

MASUMLAR APARTMANI 28. BÖLÜM ÖZETİ

Han’ın psikiyatristin odasında attığı kahkahaların etkisinden bir türlü kurtulamayan İnci, Han’ın bu rahat tavırları sonrasında oldukça endişelidir. Gülben de öğlen uykusunda yine altına kaçırır ama bu defa radikal bir karar almaktadır.

Masumlar Apartmanı 29. yeni bölüm fragmanı izle

Alacağı bu karar sadece Gülben’i değil evdeki tüm dengeleri alt üst edecektir. Safiye de Gülben’i alacağı bu karardan döndürebilmek adına uğraşırken yanlarına İnci ile Han gelir. Neriman’ın odasında kilitli olduğunu öğrenmeleri, büyük bir krizin habercisidir.

Evde herkesin arasında soğuk rüzgarlar eserken Neriman’ın beklenmedik planını devreye sokması sonrasında sorunlar da beraberinde gelir.

MASUMLAR APARTMANI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Masumlar Apartmanı 29. yeni bölüm fragmanı izle ile ilgili etiketler masumlar apartmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.